Μόνο που δεν παρακάλεσε ο Άδωνις για λίγη στήριξη από τον κόσμο (εικόνα)

Καρδιές ράγισε ο Άδωνις Γεωργιάδης με δύο αναρτήσεις του σε Twitter και Facebook, στις οποίες αποκαλύπτει το κρυφό σχέδιο εξόντωσής του από την κυβέρνηση, αλλά και τη βαθιά ανάγκη του για υποστήριξη από τον αγνό τον κόσμο, τον τίμιο.

Αυτούς κάλεσε άλλωστε στην κοπή της πίτας που διοργανώσει τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, γράφοντας πως «φέτος σας

χρειάζομαι μαζί μου περισσότερο από ποτέ. Ξέρετε ποιον έχουν κάθε μέρα στόχο οι Συριζανέλ…με εσάς μαζί μου αντέχω τα πάντα».

Φέτος σας χρειάζομαι μαζί μου περισσότερο από ποτέ. Ξέρετε ποιον έχουν κάθε μέρα στόχο οι Συριζανέλ…με εσάς μαζί μου αντέχω τα πάντα. Σας περιμένω όλες και όλους στις 05 Φεβρουαρίου στο Κάραβελ στην πίτα μου pic.twitter.com/fz8rgBCe4Q

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 17 Ιανουαρίου 2018

Επειδή όμως τα σπαραξικάρδια post δεν σταματούν εκεί, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε και στο Facebook, με… επεξηγηματική ανάρτηση, στην οποία με αφορμή τη χθεσινή κατάθεση στην Εξεταστική για την Υγεία του στενού του συνεργάτη, Σταμάτη Πουλή, καταγγέλλει σκευωρία εις βάρος του από από τον Παύλο Πολάκη.

Δείτε επίσης: Ένταση στην Εξεταστική για την Υγεία – Οι «χρυσές» συμβάσεις, ο μπατζανάκης και οι φακές των 14 ευρώ

«Να γιατί σας θέλω όλους μαζί μου φέτος στο Κάραβελ! Η ασπίδα μου είστε όλοι εσείς που με αγαπάτε και με πιστεύετε, με εσάς στο πλάι δεν φοβάμαι απολύτως τίποτε», είπε καταλήγοντας και πλημμυρίζοντας τα μάτια μας με δάκρυα.

Όλοι στο πλευρό του λοιπόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μόνο, Άδωνις,mono, adonis