Μεθοδεύσεις της Fraport για προσλήψεις φυλάκων με μηνιαία αμοιβή 250 ευρώ

Εξετάσεις – εξπρές για να προσλάβει ανειδίκευτους φύλακες με μισθό 250 ευρώ το μήνα επιθυμεί η Fraport αποκαλύπτει η Εφ. Συντακτών Ασκούνται πιέσεις στην ελληνική πολιτεία

Ακόμη δεν έχουν «στεγνώσει» οι υπογραφές για τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη χώρα μας και η εταιρεία γερμανικών συμφερόντων Fraport εκβιάζει για προσλήψεις φυλάκων με τον «εξωφρενικό» μισθό των 250 ευρώ μηνιαίως.

Η εταιρεία

όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα των Συντακτών εκβιάζει τις ελληνικές αρχές προκειμένου να μη διεξαχθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για την πιστοποίηση και πρόσληψη υπαλλήλων φύλαξης.

Με το πρόσχημα ότι δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν οι αερολιμένες , επιχειρεί να παρακάμψει τις προβλεπόμενες διαδικασίες παραμερίζοντας τον επόπτη που έχει ορίσει η ελληνική πολιτεία.

Στόχος των υπευθύνων της Fraport σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, είναι να πραγματοποιήσει η ίδια εξετάσεις – εξπρές και να προσλάβει ανειδίκευτους φύλακες με μισθό 250 ευρώ το μήνα.

Σημειώνεται ότι ίδια ώρα, με βάση τα στοιχεία, στην Ελλάδα υπάρχουν 35 χιλιάδες πιστοποιημένοι υπάλληλοι στον τομέα ασφάλειας οι οποίοι στη συντριπτική πλειονότητά τους είναι άνεργοι.

Το σχέδιο που «ρίχνει τις μάσκες» και καταδεικνύει τις πραγματικές προθέσεις ορισμένων απορρίφθηκε για την ώρα από τα αρμόδια ελληνικά όργανα, ωστόσο οι Γερμανοί είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν.

Keywords
Αναζητήσεις
φραπορτ μισθους 250 ευρω
Τυχαία Θέματα