Μετά τον Ναδάλ αποσύρει και ο Τζόκοβιτς τη συμμετοχή του στο τουρνουά Άμπου Ντάμπι

Βαριά είναι τα «χτυπήματα» για τους διοργανωτές του τουρνουά «Mubadala World Tennis Championship» στο Άμπου Ντάμπι μετά τις απανωτές ακυρώσεις συμμετοχών και μάλιστα από σημαντικούς παίκτες.

Αρχικά ήταν οι Σταν Βαβρίνκα και Μίλος Ράονιτς που ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν τη συμμετοχή τους. Πριν μια εβδομάδα ακύρωσε τη συμμετοχή

του και ο κορυφαίος του κόσμου, Ράφα Ναδάλ και ενώ όλοι είχαν εναποθέσει όλες τις προσδοκίες τους στον Νόβακ Τζόκοβιτς, και αυτός με τη σειρά του ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει στο τουρνουά.

Ο σέρβος τενίστας συνεχίζει να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στον αγκώνα και δεν θέλει να ρισκάρει ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου και ενόψει του Αυστραλιανού όπεν.

Ποιοι απέμειναν; Ο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ (νο 20), ο Αυστριακός Ντόμινικ Τιμ (νο 5), ο Ισπανός Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (νο 10), ο Νοτιοαφρικανός Κέβιν Άντερσον (νο 14) και ο Ρώσος Αντρέι Ρούμπλεφ (νο 39).

Η ανάγκη έγινε τόσο μεγάλη για τους διοργανωτές, που προσπαθούν και έπεισαν τον Άντι Μάρεϊ να φτάσει εσπευσμένα για να δώσει αγώνα, έστω και του ενός σετ, με τον Μπαουτίστα Αγκούτ, ο οποίος επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Τζόκοβιτς.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα