Με το κοινωνικό μέρισμα «ανά χείρας» η επίσκεψη Τσίπρα στην Ξάνθη (εικόνες)

Πολλαπλά είναι τα μηνύματα που στέλνει με την επίσκεψή του ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Θράκη, όπου θα ολοκληρώσει τις εργασίες του 6ου περιφερειακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Δείτε επίσης: Στη Θράκη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας – Αναλυτικά το πρόγραμμά του

Η επίσκεψη στη Θράκη πραγματοποιείται μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση

της διανομής του κοινωνικού μερίσματος και τον έλληνα πρωθυπουργό συνοδεύουν 18 ακόμη μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Δείτε επίσης: Τσίπρας: Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα μοιραστεί μέρισμα 1,4 δισ. ευρώ σε 4 εκατ. πολίτες (video)

Ήδη ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε επίσκεψη στην εταιρεία “Πλαστικά Θράκης”, καθώς και στα Θερμοκήπια Θράκης, από όπου και έστειλε μήνυμα στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Δείτε επίσης: «Η κυβέρνηση στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα», τονίζει ο Τσίπρας από την Ξάνθη (εικόνες)

«Η κυβέρνηση στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα που σέβεται τις εργασιακές σχέσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων, τηρεί τη νομοθεσία και λέει όχι στην παρασιτική και αρπακτική συμπεριφορά επιχειρηματιών, που επί δεκαετίες απομυζούσαν κρατικά κονδύλια και στο τέλος έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα, αφήνοντας τους εργαζόμενους στον δρόμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της εταιρείας “Πλαστικά Θράκης” στον νομό Ξάνθης.

Εξάλλου, καθ΄όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να στείλει πολλαπλά μηνύματα προς τους κατοίκους των νομών και να διαβεβαιώσει ότι η Πολιτεία είναι παρούσα στις προσπάθειες ανάκαμψης και οικονομικής ανάπτυξης.

Επίσκεψη στα Θερμοκήπια Θράκης, μια εξωστρεφή παραγωγική μονάδα στον νομό Ξάνθης. pic.twitter.com/V5wjANaZpN

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 14 Νοεμβρίου 2017

Στο ίδιο πλαίσιο ο Πρωθυπουργός αναμένεται να υπογραμμίσει πως η Πολιτεία δεν διαχωρίζει τους χριστιανούς από τους μειονοτικούς πολίτες και ότι μέλημα της κυβέρνησής του είναι η ειρηνική συνύπαρξη όλων των πληθυσμών σε καθεστώς δίκαιης ανάπτυξης.

«Το γεγονός΄οτι το μισό υπουργικό συμβούλιο περιοδύει στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ζητά από τους τοπικούς φορείς να αξιολογήσουν την κυβέρνηση σημαίνει πολλά» σημειώνει κυβερνητικός αξιωματούχος.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι υπουργοί Γ. Σταθάκης, Ε. Αχτσιόγλου και Αλ. Χαρίτσης, τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο γραμματέας της Κ.Ε. Π. Ρήγας.

Keywords
Τυχαία Θέματα