Με τέτοιες μεσίτριες δεν θα αγοράζατε αυτό το σπίτι; (video)

Μία εξαιρετικά προκλητική και αισθησιακή διαφήμιση για πώληση υπερπολυτελούς κατοικίας κυκλοφόρησε η εταιρεία «Hilton & Hyland»

Ημίγυμνα μοντέλα καλυμμένα με χρυσό στο κορμί τους, πλασάρουν με μοναδικό τρόπο μία σύγχρονη κατοικία στο Beverly Hills, αξίας $100 εκατομμυρίων.

Τα σέξι κορίτσια κλήθηκαν να παρουσιάσουν τις ανέσεις τις πολυτελούς κατοικίας, 20.500ft, ντυμένες λιτά και απέρριτα, κάνοντας αισθησιακές κινήσεις

και απολαμβάνοντας τόσο την πισίνα, το χώρο στάθμευσης με τα πανάκριβα γρήγορα αυτοκίνητα, όσο και το κελάρι με τα ακριβά ποτά, το μπαρ στο οποίο μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου, την τραπεζαρία, τα υπνοδωμάτια, 11 στον αριθμό, με την εκπληκτική θέα από ψηλά, αλλά και το τζακούζι και τα 11 μπάνια για τις προσωπικές στιγμές.

Η διαφήμιση έχει σκοπό να προσελκύσει τόσο το αντρικό κοινό, όσο και τις γυναίκες – νοικοκυρές του σπιτιού, πλασάροντας το πρότυπο που τις θέλει να είναι οι σύγχρονες Κλεοπάτρες της οικίας. Βασίλισσες, με τα χρυσά τους, που περιμένουν να γευτούν τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει μία τέτοια υπερπολυτελής κατοικία.

Τα σχόλια για την διαφήμιση ποικίλα, με τους περισσότερους άνδρες να αναρωτιούνται αν η σύγχρονη κατοικία, πωλείται μαζί με τα σέξι κορίτσια.

Δείτε την αν μη τι άλλο προκλητική διαφήμιση με τα σέξι κορίτσια:

OPUS | Red Band Trailer from Drew Fenton on Vimeo.

Keywords
Αναζητήσεις
δολοφονια μεσητριας, δολοφονια μεσιτριας θεσσαλονικη
Τυχαία Θέματα