Με ποιους τρόπους τα smartphones καταστρέφουν τη σχέση μας

Πόσες φορές έχετε ξαπλώσει στο κρεβάτι με τον/την σύντροφό σας και αντί να επικοινωνήσετε – με κάθε πιθανό τρόπο – έχετε και οι δύο τα κινητά σας στα χέρια και απλά χαζεύετε στο facebook ή στο instagram;

Αν το παραπάνω είναι μια συνηθισμένη σκηνή όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά και όταν βγαίνετε έξω ή απλά συναντιέστε ο ένας στο σπίτι του άλλου, τότε μάλλον θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε μια λύση πριν η άσχημη αυτή συνήθεια δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση

σας.

Ιδού 6 τρόποι που το smartphone μπορεί να γίνει τροχοπέδη σε μια υγιή σχέση:

– Όταν αντί να μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο προτιμάτε να στείλετε μήνυμα στο Viber ή το Messenger, ακόμα και αν είναι στο… δίπλα δωμάτιο.

– Όταν ρωτάτε για το πώς ήταν η μέρα του/της, αλλά πριν απαντήσει έχετε αρχίσει να κοιτάτε το κινητό σας για νέα ποστ στο Facebook.

– Όταν σε κάθε προσωρινή διακοπή της κουβέντας βρίσκετε την ευκαιρία να κοιτάξετε το τηλέφωνό σας.

– Όταν περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς για να ποστάρετε στο Instagram το φαγητό που παραγγείλατε στο εστιατόριο.

– Όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι αλλά δεν κάνετε σεξ γιατί ο ένας από τους δύο – ή και οι δύο – ασχολείστε με το κινητό σας.

– Όταν ποστάρετε κάτι αστείο για τους followers σας χωρίς να σας ενδιαφέρει να το μοιραστείτε με τον/την σύντροφό σας όταν είστε μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα