Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε τη Μπαλού του ΚΚΕ (video)

Τον Ηλία Κασιδιάρη, και την επίθεσή του στη Λιάνα Κανέλλη φαίνεται πως ζήλεψε ο κατά τ’ άλλα φιλήσυχος δημοκράτης Θάνος Τζήμερος.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραμέρο, ο Τζήμερος, γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ

Αλεξάνδρα Μπαλού, αφού πρώτα έσκισε αφίσες του ΚΚΕ.

Μετά το περιστατικό το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του.

Ο @ThanosTzimeros γρονθοκόπησε μόλις στο Περιφερειακό συμβούλιο την Περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) 11 Μαΐου 2017

Οι στιγμές μετα τις γροθιές του @ThanosTzimeros στην Αλεξάνδρα Μπαλού. Εξακολουθεί να σκιζει αφίσες και να προκαλεί pic.twitter.com/JEcPhxnE3w

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) 11 Μαΐου 2017

Το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του @ThanosTzimeros μετά την βιαιοπραγία του εναντίον της Αλεξάνδρας Μπαλού.
Επικίνδυνος

— Γιώργος Καραμέρος (@karameros) 11 Μαΐου 2017

«Η επίθεση του περιφερειακού συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα. Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής», είπε η Ρένα Δούρου σε δηλώσεις που παραχώρησε στην «Αυγή».

Keywords
Τυχαία Θέματα