“Καρφιά” Μανιάτη για Καμίνη και στήριξη σε Θεοδωράκη περί… life style

“To σχόλιο περί lifestyle, είναι ανεπίτρεπτο. Η σύγκρουση θα έπρεπε να είναι για θέσεις, για απόψεις”, δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΕΨΙΛΟΝ, ο Γιάννης Μανιάτης, αναφερόμενος σε σχετικό σχόλιο του Γιώργου Καμίνη για τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Συνεχίζοντας τα “καρφιά” για τον Δήμαρχο Αθηναίων σχετικά με παλιότερη δήλωσή του, ο Γ. Μανιάτης, συνέχισε λέγοντας πως “ο κ. Καμίνης εννοεί να είναι επικεφαλής μερικής απασχόλησης, αφού έχει ξεκαθαρίσει

ότι θα διατηρήσει και τη θέση του στο Δήμο. Ο ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης πρέπει να είναι κάθε μέρα πλάι στον πολίτη και στη Βουλή”

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Κεντροαριστεράς και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε επίσης πως «οι ηγεσίες τόσο της ΔΗΣΥ όσο και του Ποταμιού ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν κι αυτό είναι, η στασιμότητα της ΔΗΣΥ στο 7% και η κατάρρευση του Ποταμιού στο 1,5%», τονίζοντας την «ανάγκη αλλαγής στην ηγεσία της προοδευτικής παράταξης».

Για τη διατήρηση της ενότητας μετά την εκλογή ηγεσίας, ο Γ. Μανιάτης υπογράμμισε πως γι΄ αυτούς τους λόγους και έχει προτείνει «την ενοποίηση των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων, ΔΗΣΥ και Ποταμιού, με πρόεδρο τον εκλεγέντα επικεφαλής ο οποίος θα πρέπει να είναι βουλευτής».

Keywords
Τυχαία Θέματα