Κανέλλη: Γιατί να μας ενδιαφέρει τι ώρα έχ€%€ ο Ομπάμα;

Με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο θέλησε να εκφράσει την άποψή της σχετικά με τον Μπάρακ Ομπάμα, η Λιάνα Κανέλλη, φτάνοντας στο σημείο να αναφερθεί ακόμη και σε… βασικές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού, όπως το κατούρημα και η αφόδευση.

Η βουλευτίνα του ΚΚΕ βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, όπου πριν το πολιτικό πάνελ, προβλήθηκε ένα θέμα για έναν εκκεντρικό

οπαδό του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωνε ότι θα πάει στην τελετή ορκωμοσίας ντυμένος καουμπόι.

Αρχικά οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ρώτησαν εν είδει αστεϊσμού τη Λιάνα Κανέλλη εάν θα παρευρεθεί και η ίδια στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, με την Κανέλλη να απαντά, επίσης χαριτολογώντας «δεν έχω τα κατάλληλα ρούχα».

Η συνέχεια όμως αποτέλεσε ένα δριμύ κατηγορώ εναντίον της προβολής που έχει λάβει τις τελευταίες μέρες ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, με την βουλευτίνα του ΚΚΕ να σχολιάζει: «Αναρωτιέμαι γιατί τα δείχνουμε όλα αυτά. Όχι μόνο αυτά, αλλά όλοι σας. Δηλαδή κατούρησε, έχ€%€, τι έκανε, πού θα πάει διακοπές ο Ομπάμα, πού θα περάσει τη σύνταξή του, τι φόρεσε η γυναίκα του.

Μιλάω για τη γενικότερη αντίληψη αυτού του πράγματος, που βάζει στην ατζέντα τα παραφερνάλια μίας πολιτικής. Πώς ήταν στα μεσαιωνικά χωριά που μαζεύονταν στην πλατεία; Αυτό μου θυμίζει, Μεσαίωνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα