Ιστορική νίκη για τη Λαμία στην Τρίπολη (εικόνες)

Την «παρθενική» νίκη της στη Super League πανηγυρίζει η Λαμία, καθώς επιβλήθηκε 3-1 του Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τα τέρματα για την ομάδα από τη Φθιώτιδα σημείωσαν οι Όμο (6΄), Πίτι (25΄) και Βάντερσον (80΄), ενώ για τους Αρκάδες μείωσε ο Πασαλίδης στο 89΄.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές δεν είχαν πετύχει ούτε γκολ

στη μεγάλη κατηγορία, ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6ο λεπτό με την προβολή του Όμο μετά το κόρνερ του Πίτι (0-1), ενώ ο Αστέρας «άγγιξε» την ισοφάριση στο 12΄, αλλά η κεφαλιά του Καλτσά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Η Λαμία πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Πίτι στο 25΄ (0-2), ενώ οι γηπεδούχοι πίεσαν για να «απαντήσουν», αλλά οι ευκαιρίες τους δεν βρήκαν στόχο.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ, αλλά το σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, αφού «βρήκε» σε αντίπαλο και άλλαξε πορεία, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Αθανασιάδη. Η ομάδα από τη Φθιώτιδα πέτυχε και τρίτο τέρμα με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον στο 80ό λεπτό (0-3), ενώ το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας Τρίπολης ήταν να μειώσει με την κεφαλιά του Πασαλίδη από το κόρνερ του Καλτσά στο 89΄.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Κίτρινες: Καλτσάς, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Γκοντό, Τριανταφυλλόπουλος – Ακόστα

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ (36΄ Γκοντό), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μαντιντά (64΄ Δουβίκας), Ισνάλντο (46΄ Μάσα), Καλτσάς, Μανιάς.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Ασίγκμπα (73΄ Κουτρομάνος), Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι (68΄ Αναστασόπουλος), Βάντερσον, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Ακόστα (84΄ Λινάρδος).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα