Ηράκλειο: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός μέσα σε πηγάδι στα Μάλια

Ένας ανθρώπινος σκελετός βρέθηκε, σήμερα το μεσημέρι, μέσα σε ένα πηγάδι, δίπλα στο νεκροταφείο Μαλίων.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από άτομα που πήγαν να καθαρίσουν το πηγάδι, ενώ δίπλα του βρέθηκαν μία δερμάτινη ζώνη και μία φωτογραφική μηχανή. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές, που έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο σκελετός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το σημείο στο οποίο βρέθηκε ο σκελετός έχει σφραγιστεί και αύριο θα γίνει αυτοψία καθώς εκτιμάται ότι θα εντοπιστούν και άλλα ευρήματα. Η

αστυνομία κάνει εικασίες για έναν νεαρό Βρετανό ο οποίος αγνοείται από το 2005. Οι αστυνομικοί εστιάζουν, μεταξύ άλλων, και στη φωτογραφική μηχανή που βρέθηκε δίπλα στο πηγάδι, η οποία ήταν μέσα στη λάσπη. Το στοιχείο αυτό θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν, ακολουθώντας σε κάθε περίπτωση το πρωτόκολλο.

Γίνονται συνειρμοί με τον αγνοούμενο Στίβεν Κουκ αλλά σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα με βεβαιότητα. Για την υπόθεση έχει δείξει μεγάλη βαρύτητα και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Στο σημείο πήγε και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, αστυνομικοί της σήμανσης, αστυνομικοί της Χερσονήσου και μία ιατροδικαστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα