ΗΠΑ: 18χρονη κατηγορείται ότι σκότωσε το νεογέννητο παιδί της και το έθαψε στον κήπο

Μια 18χρονη κοπέλα από το Οχάιο των ΗΠΑ κατηγορείται για τον θάνατο του μωρού της. Πρόκειται για τη Μπρουκ Σκάιλαρ Ρίτσαρντσον η οποία βάση υποψιών μόλις γέννησε σκότωσε το μωρό της και το έθαψε στον κήπο του σπιτιού της.

Πρόκειται να περάσει από δίκη καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το μωρό της γεννήθηκε ζωντανό και όχι νεκρό όπως εκείνη είχε υποστηρίξει. Την Παρασκευή της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Η

ιστορία άρχισε να ερευνάται περισσότερο όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν από τον γυναικολόγο που την παρακολουθούσε.

Ο συνήγορος της 18χρονης την περιγράφει ως ένα κορίτσι καλού χαρακτήρα, καλή μαθήτρια, η οποία έχει όνειρα να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο.

«Δεν έπινε, δεν ξενυχτούσε σε πάρτι, ούτε καν κάπνιζε. Είναι ένα πολύ καλό κορίτσι που βοηθά τους γύρω της και μάλιστα εργαζόταν εθελοντικά σε μια κατασκήνωση παιδιών με αναπηρία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την ώρα η 18χρονη έχει αφεθεί ελεύθερη έχοντας καταβάλλει ως εγγύηση 15.000 δολάρια. Οι Αρχές αναμένουν το τελικό πόρισμα από τον ιατροδικαστή και αν βρεθεί ένοχη, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια.

Richardson’s attorney says Brooke-goes by the name Skylar. Says she works with children at local Y and planning to attend UC @Local12 pic.twitter.com/Iz5iNGHo4b

— Larry Davis (@LarryDavisWKRC) 21 Ιουλίου 2017

Brooke Richardson arraigned in Franklin Municipal Court @Local12 pic.twitter.com/N0IPzjNDiA

— Larry Davis (@LarryDavisWKRC) 21 Ιουλίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα