Η σοκαριστική στιγμή που δεκάχρονο αγοράκι «εκτοξεύτηκε» από νεροτσουλήθρα (video)

Άγιο φαίνεται να είχε ένα δεκάχρονο αγόρι από το Dublin της Καλιφόρνια το οποίο «εκτοξεύτηκε» από νεροτσουλήθρα του water park, «The Wave». Ευτυχώς το ατύχημα δεν έγινε ψηλά αλλά λίγο πριν ολοκληρωθεί η πορεία μέσα στη νεροτσουλήθρα.

Το βίντεο δείχνει το παιδί να χτυπάει αριστερά στο πλάι, να πετάγεται έξω από τη τσουλήθρα και να σκάει στο τσιμέντο. Του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες στις γρατζουνιές που είχε στην πλάτη, είπε ο διευθυντής. Πρόσθεσε ότι οι γονείς δεν θέλησαν να καλέσουν ασθενοφόρο αλλά θα το πήγαιναν, όπως

είπαν, οι ίδιοι στο γιατρό.

Η νεροτσουλήθρα έκλεισε για λόγους ασφαλείας ενενήντα λεπτά αργότερα. Τι έφταιξε; Πιθανολογείται ότι το αγοράκι είχε τα πόδια του ανοιχτά και όχι κλειστά σύμφωνα με τους κανονισμούς. Ακόμη κι έτσι, όμως, όπως είπαν στα τοπικά κανάλια πολλοί γονείς, αφής στιγμής μιλάμε για μικρά παιδιά, θα έπρεπε να είχε ληφθεί αυτό υπόψιν και είτε η κατασκευή να είναι διαφορετική είτε να μην επιτρέπεται σε ανηλίκους να χρησιμοποιούν αυτά τα παιχνίδια.

Το πάρκο, το οποίο είχε ανοίξει μόλις την προηγούμενη ημέρα, διαθέτει συνολικά έξι νεροτσουλήθρες, πισίνες, παιδική χαρά η και άλλους χώρους αναψυχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα