Η παρέα του εθνικοσοσιαλιστή γυμνασιάρχη στη Λέσβο, με στελέχη της ΝΔ (video)

Πολιτική κόντρα προκαλεί ρεπορτάζ και video που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Documento» καθώς δείχνει δείπνο συνδικαλιστών της ΝΔ και στελεχών του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού, Χαράλαμπου Αθανασίου, στο οποίο παρακαθόταν γυμνασιάρχης της Λέσβου, που είχε δηλώσει «εθνικοσοσιαλιστής» και υπέρ των δικτατόρων Μεταξά και Παπαδόπουλου.

Επίσης, κατά το παρελθόν σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται ότι υποστήριξε τη «Χρυσή Αυγή» ενώ σήμερα σε βάρος του εκκρεμεί δίωξη για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Ο γυμνασιάρχης κατηγορείται επίσης γιατί με τη στάση του προσπάθησε να καλύψει τη δράση στο σχολείο της Μυτιλήνης.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Αθανασίου και την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας να απαντήσουν, σημειώνει δε ότι «όταν ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου, μαζί με άλλα στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ συνευρίσκονται, με τον κατά δήλωσή του εθνικοσοσιαλιστή γυμνασιάρχη, ο οποίος μάλιστα έχει εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη για μια υπόθεση που έκανε αίσθηση όχι μόνο στην τοπική μας κοινωνία, αλλά και μία σειρά από ΕΔΕ σε εξέλιξη εις βάρος του, τότε αυτό που πρέπει να πρυτανεύει είναι το γνωστό: Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να δείχνει και τίμια».

Keywords
Τυχαία Θέματα