Η Ντόρα, το εγγόνι της από την Κοσιώνη και η συνταγή για… κουραμπιέδες

Συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πού μοιάζει το εγγόνι της από τον γάμο του γιου της, Κώστα με τη Σία Κοσιώνη,

τον ρόλο της ως γιαγιά, αλλά και για τη συνταγή για τους «καλύτερους κουραμπιέδες».

Μιλώντας στα Παραπολιτικά, η κ. Μπακογιάννη αποκάλυψε πως το μωρό του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη, μοιάζει στη μαμά του, ενώ στον μπαμπά του μοιάζει μόνο ως προς το φύλο.

«Είμαι μεγάλη φαν», απάντησε η βουλευτής της ΝΔ σχετικά με την εκπομπή «The voice», προσθέτοντας το πώς ξεκίνησε να την παρακολουθεί:

«Δεν θα σου πω ποιος coach μου αρέσει, γιατί είμαι ανάμεσα σε δύο. Επέμενε μια μέρα ο Ισίδωρος να το δούμε, εγώ αντιστεκόμουν, αλλά όταν το παρακολούθησα με συνεπήρε. Κυριολεκτικά κόλλησα. Όλα αυτά τα νέα παιδιά με τις καταπληκτικές φωνές, σε συνδυασμό με τους χαρισματικούς κριτές, δημιουργούν ένα καταπληκτικό θέαμα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η κ. Μπακογιάννη μίλησε για μια από τις «σπεσιαλιτέ» της, τους κουραμπιέδες:

«Κάνω τους καλύτερους κουραμπιέδες που υπάρχουν. Σου έχω φέρει να δοκιμάσεις. Είναι μια συνταγή της προγιαγιάς μου. Την πήρα από τη γιαγιά μου και τη μαμά μου και είναι το μόνο γλυκό το οποίο γίνεται σταθερά στο σπίτι μου και μοιράζεται στους φίλους. Είναι με βούτυρο, αμύγδαλο, αλεύρι, λίγο σουσάμι και κονιάκ».

Keywords
Αναζητήσεις
κουραμπιεδες ντορας, συνταγη για κουραμπιεδες τηςγιαγιας της μπακλγιαννη
Τυχαία Θέματα