Η μεγάλη φιλοζωική γιορτή “Discover Dogs 2017” στις 4 & 5 Νοεμβρίου

Το φεστιβάλ «Discover Dogs 2017», που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αυτή τη μορφή στις 4 και 5 Νοεμβρίου στο «Helexpo Maroussi», αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη της προσπάθειας βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των ζώων, που πραγματοποιούν επί χρόνια άνθρωποι με φιλοζωικές ανησυχίες.

Το «Discover Dogs 2017» είναι μια μεγάλη φιλοζωική γιορτή, που εστιάζει στην ανάδειξη των προβλημάτων

που αντιμετωπίζουν τα ζώα στην ελληνική κοινωνία και παράλληλα τροφοδοτεί με γνώση τους χιλιάδες κηδεμόνες, που επισκέπτονται το φεστιβάλ προκειμένου να βελτιώσουν την καθημερινότητα των ζώων συντροφιάς τους.

Στόχος των φιλοζωικών φεστιβάλ που διοργανώνονται κάθε χρόνο είναι η προώθηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας των μικρών μας φίλων, έτσι ώστε την επόμενη χρονιά, στην επέτειο της «Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων» να έχουμε λιγότερα αδέσποτα από μη συνειδητοποιημένους κηδεμόνες, να έχουμε λιγότερα κρούσματα κακοποίησης ζώων και περισσότερη αγάπη προς αυτά.

Το «Discover Dogs 2017» με ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ελπίζει στο διήμερο της 4ης και 5ης Νοεμβρίου να κατορθώσει να συνεισφέρει στην πολυπόθητη αλλαγή.

Στο ειδικά σχεδιασμένο αμφιθέατρο του φεστιβάλ θα υπάρξουν μια πληθώρα ενημερωτικών εκδηλώσεων, όπου εκεί θα μπορέσετε να «εξοπλίσετε» το «οπλοστάσιο» των γνώσεων σας από ειδικούς:

Ο διεθνής κριτής όλων των φυλών (FCI – Παγκόσμια Κυνολογική Ομοσπονδία), Γιώργος Κωστόπουλος θα μιλήσει για την ιστορία, τον χαρακτήρα και τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε φυλής.

Ειδικοί θα αναφερθούν ενδελεχώς στους τρόπους που θα επιτύχετε την ευζωία των αγαπημένων σας φίλων.

Θετικοί εκπαιδευτές θα σας καθοδηγήσουν σωστά για να βοηθήσετε τους σκύλους σας να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να κοινωνικοποιηθούν ομαλά.

Κτηνίατροι θα σταθούν στα συνηθέστερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σκύλοι μας και θα σας προσφέρουν διεξόδους με τις απαντήσεις τους.

Επιπρόσθετα θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να απευθύνετε τις ερωτήσεις που σας απασχολούν στους ομιλητές και να ξεδιαλύνετε μύθους και πραγματικότητα σε ένα διαδραστικό διήμερο, που θα σας προσφέρει το μοναδικό φεστιβάλ για σκύλους.

Τα ζωοφιλικά σωματεία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Discover Dogs 2017».

Στο «Discover Dogs 2017» θα μπορέσετε να συλλέξετε πληροφορίες, να δείτε νέα προϊόντα διατροφής και να συζητήσετε με ειδικούς για τις εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες του σκύλου σας, να ανακαλύψετε υπηρεσίες, οι οποίες μπορεί να τον κάνουν χαρούμενο, να δοκιμάσετε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς, να κερδίσετε δώρα και να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ.

Save the date – 4 και 5 Νοεμβρίου στο Helexpo Maroussi

Με δωρεάν είσοδο και πολλά δώρα.

Ώρες: 10.00 -20.00

Keywords
Τυχαία Θέματα