Η γλώσσα του σώματος «μιλάει» – Ενδείξεις ότι σε θέλει, χωρίς να στο λέει

Δεν χρειάζεται να αφιερώνεις ατελείωτες ώρες συζητώντας αν σε θέλει, πόσο σε θέλει, πόσο σε σκέφτεται ή αν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Παρατήρησε τη γλώσσα του σώματός του, που είναι αλάνθαστη και θα καταλάβεις όλα όσα δεν θέλει ακόμα να σου πει. Ιδού έξι ενδείξεις που σύμφωνα με το Queen.gr δείχνουν ότι εδώ υπάρχει έρωτας ή έστω ένα ενδιαφέρον.

Η απόσταση… μικραίνει. Είναι πλέον γνωστό, ότι όταν κάποιος σε θέλει, κάνει τα πάντα για να είναι κοντά σου. Ακόμα κι αν κάθεται στην άλλη άκρη του τραπεζιού ή του δωματίου, θα ανακαλύψει την

πιο ηλίθια αφορμή προκειμένου να σε πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής.

Ο τρόπος που κοιτάζει. Προφανώς αν σε θέλει, σε κοιτάζει έντονα και συνέχεια. Ξέρεις, είναι το κλασικό που όταν στρέφεις το βλέμμα σου προς την πλευρά του εκείνος ή θα κοκκινίσει ή θα το χαμηλώσει και όλα αυτά τα γνωστά που φανερώνουν ότι ενδιαφέρεται. Προσοχή όμως: Το θέμα είναι να σε κοιτάζει γλυκά και ερωτικά, και όχι με βλέμμα που φανερώνει ότι είναι αρπακτικό έτοιμο για το επόμενο θύμα του.

Οι εκφράσεις του προσώπου. Μπορεί να είναι ο πιο σοβαρός και αγέλαστος άνθρωπος του κόσμου. Επίσης μπορεί να βαριέται ακόμα και να ανοίξει το στόμα του να μιλήσει. Ακόμα καλύτερα. Αν μαζί σου είναι εκφραστικός και έντονος, σημαίνει ότι αφενός είναι χαρούμενος που είναι μαζί σου και αφετέρου θέλει να τον προσέξεις.

Προσπαθεί να γίνει αρρενωπός. Σε περίπτωση που προβάλλει συνέχεια το σώμα του-πάντα με κατάλληλη αφορμή-ή κάποια πολύ… αντρική συμπεριφορά του, τότε εμμέσως πλην σαφώς, προσπαθεί να σου δείξει ότι μπορείς να αφεθείς πάνω του και να τον εμπιστευτείς.

Είναι νευρικός. Αν κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη, και συμπεριφέρεται σαν να μην ξέρει τι του γίνεται, είναι σε σύγχυση επειδή είσαι εσύ κοντά του.

Είναι αδικαιολόγητα… εξυπηρετικός. Χωρίς να είναι υποχρεωμένος και χωρίς φυσικά να έχετε καμία ιδιαίτερη σχέση, είναι ικανός να αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά του προκειμένου να σε βοηθήσει. Για το οτιδήποτε. Κι αν δεν μπορεί ο ίδιος, θα ψάξει τα κατάλληλα άτομα για να το κάνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα