Η Γιουβέντους παρουσίασε το νέο της logo (video)

Η Γιουβέντους παρουσίασε το νέο της logo για το οποίο, όπως δήλωσε ο Αντρέα Ανιέλι, χρειάστηκε ένας χρόνος για να δημιουργηθεί.

Το logo αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια τελετής στο Τορίνο το απόγευμα της Δευτέρας (16/01). «Μας πήρε έναν χρόνο για να διαπιστώσουμε τι απαιτεί η νέα αγορά, όμως θέλαμε να δώσουμε μια αίσθηση του μέλλοντος. Το νέο logo είναι

ένα σύμβολο του τρόπου ζωής της Γιουβέντους» είπε ο πρόεδρος των Bianconeri, Αντρέα Ανιέλι. Η αλήθεια πάντως είναι ότι από τις πρώτες αντιδράσεις στα social media, οι τιφόζι της Μεγάλης Κυρίας κάθε άλλο παρά ενθουσιάστηκαν με το σήμα που επέλεξε το κλαμπ.

Με αφορμή το νέο λογότυπο, η «Μεγάλη Κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παρουσίασε μέσω video όλη την πορεία των σημάτων της από το… μακρινό 1897 μέχρι και σήμερα και το πως αυτά άλλαζαν μέσα στον χρόνο! Παράλληλα… πασαρέλα στα promo για το νέο έμβλημα μέσω των videos κάνουν και μυθικά ονόματα που φόρεσαν την φανέλα της Γιουβέντους όπως ο Μισέλ Πλατινί, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Πάβελ Νέντβεντ, αλλά και ο σημερινός εμβληματικός αρχηγός Τζίτζι Μπουφόν!

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα