«Γλέντι» στου twitter του Παπαδημούλη με Άδωνη και… ραββίνους (εικόνα)

Μία ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη στο twitter ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει «γλέντι» σε βάρος του Άδωνη Γεωργιάδη, μετά το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με τον ακροδεξιό ραββίνο Μορντεχάι Φριζή.

Δείτε επίσης: Ο Άδωνις απέσπασε με το «σπαθί» του τα εύσημα του ακροδεξιού ραββίνου

Σχολιάζοντας τα εύσημα που απέσπασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από τον εξτρεμιστή ραββίνο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε πως «Οι πάντες γνωρίζουν

ότι είμαι πλήρως αντίθετος με τη χρήση βίας η τις απειλές για χρήση βίας. Πλην του @AdonisGeorgiadi που παριστάνει το θύμα, ενώ βρήκε άψογο το «μια σφαίρα στο κεφάλι» του ραβίνου Φριζή, είναι κολλητός του «τσεκουράτου» Βορίδη κ θαυμαστής των Πλεύρη-Παττακού».

Δείτε επίσης: «Ταλιμπάν» ραββίνος τα παίρνει κρανίο με τους βρωμερούς «Ρουβικώνες» (video)

Οι πάντες γνωρίζουν ότι είμαι πλήρως αντίθετος με τη χρήση βίας η τις απειλές για χρήση βίας. Πλην του @AdonisGeorgiadi που παριστάνει το θύμα, ενώ βρήκε άψογο το «μια σφαίρα στο κεφάλι» του ραβίνου Φριζή, είναι κολλητός του «τσεκουράτου» Βορίδη κ θαυμαστής των Πλεύρη-Παττακού.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 5 Ιανουαρίου 2018

Κάτι τέτοιο προκάλεσε την άμεση -προφανώς- αντίδραση του Γεωργιάδη η οποία μάλλον δεν πείθει ούτε τον εαυτό του, αφού ο ισχυρισμός ότι «κατέβασα την ανάρτηση διότι ακριβώς δεν συμφωνώ με τις σφαίρες» φαντάζει μάλλον φαιδρός. Και αυτό φάνηκε στις απαντήσεις των χρηστών, οι οποίοι θύμισαν στον «γαλάζιο» βουλευτή τον πρότερο βίο του.

Δείτε επίσης: Ο θρησκευτικός εξτρεμισμός ραββίνου άγγιξε την ψυχούλα του Άδωνη

Δείτε επίσης: «Άδειασμα» Τσιάρα σε Γεωργιάδη, με «φόντο» τον ραββίνο Μορντεχάι Φριζή

Keywords
Τυχαία Θέματα