Γιατί παραιτήθηκαν οι εμπειρογνώμονες της υπόθεσης του τροχαίου με την Porsche;

Οι αντικαταστάτες τους έγινε από δύο συναδέλφους τους από την ΑθήναΔύο τα ενδεχόμενα σχετικά με το σκασμένο πίσω δεξί ελαστικό

Η ταχύτητα και το σκασμένο πίσω δεξί λάστιχο της μοιραίας Porsche φαίνεται πως είναι τα αίτια για το δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, δεν είναι σε θέση να πουν με βεβαιότητα γιατί το λάστιχο στο 82,4 χιλιόμετρο άρχισε να ξεφουσκώνει. Αυτό συνέβη είτε λόγω υπερθέρμανσης, είτε επειδή πάτησε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

Η Εισαγγελία Θηβών διόρισε την περασμένη εβδομάδα

δυο πραγματογνώμονες, προκειμένου να διαλευκάνουν το τροχαίο. Ο πρώτος, ωστόσο, παραιτήθηκε λίγες ώρες μετά, ενώ ο δεύτερος φαίνεται να ενεπλάκη σε τροχαίο και έτσι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του.

Η αντικατάστασή τους έγινε από δύο συναδέλφους τους από την Αθήνα, ενώ δυο ακόμη θα ασχοληθούν με τον αυτοκινητόδρομο, το πάρκινγκ, τις τουαλέτες και τις προδιαγραφές ασφάλειας.

Πληροφορίες, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», λένε ότι δύο είναι τα ενδεχόμενα: Το πρώτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτης της αλυσίδας παιχνιδιών, «Jumbo», Γιώργος Βακάκης, εισήχθη με τα συγκεκριμένα ελαστικά, τα οποία φορούσε το αυτοκίνητο πάνω από μια δεκαετία, ήταν χειμερινά και συνεπώς ιδιαίτερα καταπονημένα και ακατάλληλα και σε συνδυασμό με την υψηλή ταχύτητα, η οποία ξεπερνούσε τα 250 χιλιόμετρα την ώρα, άρχισαν να διαλύονται.

Έτσι, μέσα σε ένα χιλιόμετρο το πίσω λάστιχο έχασε όλο τον αέρα και στη συνέχεια καταστράφηκε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μπει πλαγιολισθαίνοντας και με τρομακτική ταχύτητα στο πάρκινγκ. Το δεύτερο ενδεχόμενο που ερευνάται είναι να πάτησε κάτι στον δρόμο και προοδευτικά να άρχισε να ξεφουσκώνει μέχρι να καταστραφεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα