Φρικιαστικές οι λεπτομέρειες για την κακοποίηση βρέφους στην Πάτρα: Είχε χτυπηθεί ξανά

Κάψιμο και μώλωπες σε όλο το σώμα έφερε βρέφος στην ΠάτραΝοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο ΠαίδωνΟι γονείς κατηγορούν τον μεγαλύτερο παιδί τους για την κακοποίηση του βρέφουςΤην Τετάρτη η απολογία

Φρικιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη βάναυση κακοποίηση βρέφους μόλις εφτά μηνών στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, δύο δύο νεαροί γονείς ηλικίας 19 και 27 ετών συνελήφθησαν στην Πάτρα

με τις κατηγορίες ότι έκαιγαν και κακοποιούσαν τον μόλις επτά μηνών παιδί τους.

Το χρονικό

Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν οι γονείς αναγκάστηκαν να μεταφέρουν το επτά μηνών αγγελούδι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε μώλωπες και καψίματα σε όλο του το κορμάκι.

Στη συνέχεια το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται με εγκαύματα και κατάγματα στο κορμάκι του, Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο φέρεται να είχε δεχθεί επίθεση στο μάτι.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, το νέο στοιχείο ήρθε στο φως μετά από καταγγελία στην Αστυνομία από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.

Το μωρό ήταν χτυπημένο στο μάτι, ενώ αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία η οποία εστάλη στον Εισαγγελέα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η δικογραφία ανασύρεται μετά το νέο περιστατικό και συσχετίζεται.

Αμέσως ξεκίνησαν οι αστυνομικές έρευνες, οι οποίες διαπίστωσαν ότι οι καταγγελίες είχαν βάση.

Οι γονείς κατηγορούν τον μεγαλύτερο παιδί τους για την κακοποίηση του βρέφους

Οι δυο γονείς υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι τόσο τα εγκαύματα στο σώμα της μικρής όσο και τα κατάγματα, προκλήθηκαν από τον αδερφό της, που είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος. Εκείνοι όπως είπαν διαπίστωσαν ότι το παιδί τους ήταν χτυπημένο και το μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Η μητέρα υποστηρίζει ότι το έγκαυμα που έχει το παιδί είναι από καυτό γάλα και όχι από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα του.

Για τα κατάγματα ισχυρίζεται ότι το άλλο ανήλικο παιδάκι της οικογένειας, το έριξε από το ριλάξ χωρίς όπως είπε να προλάβει να το αποτρέψει.

Η 27χρονη αρνείται τις κατηγορίες, με τον δικηγόρο που τους εκπροσωπεί να τονίζει πως όλοι αναμένουν την ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν τελικά οι σωματικές βλάβες προέρχονται όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι από το άλλο ανήλικο παιδί τους.

Την Τετάρτη η απολογία

Οι δυο γονείς συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης το πρωί της Δευτέρας στα Δικαστήρια της Πάτρας, προκειμένου να απολογηθούν.

Ωστόσο, ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα