«Φρένο» Κωνσταντινόπουλου σε εξωκοινοβουλευτικούς υποψήφιους

«Φρένο» σε υποψηφίους για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς οι οποίοι δεν είναι βουλευτές, έβαλε εις εκ των επίδοξων ηγετών μιλώντας σήμερα Πέμπτη στον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για τον βουλευτή της Δημοκρατική Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της εκλογής ηγέτη που είναι μέλος του Κοινοβουλίου, «εκεί όπου θα γίνεται καθημερινά η αναμέτρηση».

«Αυτός θα αναλάβει να ενοποιήσει τις δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες. Και αυτός θα χαλάσει το ‘πάρτι πόλωσης’ που επιδιώκουν να στήσουν στη Βουλή οι Τσίπρας

και Μητσοτάκης», δήλωσε χαρακτηριστικά και ζήτησε «αν εκλεγεί αρχηγός κάποιος που δεν θα είναι στη Βουλή, τότε επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων θα είναι άλλος. Όποιος υποψήφιος αρχηγός λοιπόν δεν είναι βουλευτής, να πει εξαρχής ποιον θα επιλέξει να τον αντικαθιστά στη Βουλή».

Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Κωνσταντινόπουλος, εμμέσως πλην σαφώς, βάζει «φρένο» στους Νίκο Ανδρουλάκη, Γιώργο Καμίνη, Γιάννη Ραγκούση, Κωνσταντίνο Γάτσιο, Δημήτρη Τζιώτη και Απόστολο Πόντα, αφήνοντας το «γήπεδο» ανοιχτό για τη Φώφη Γεννηματά, τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Γιάννη Μανιάτη και φυσικά την… αφεντιά του.

Υ.Γ: Το αν οι προθέσεις του είναι αγνές, ή απλά νιώθει ότι απειλείται από κάποιον συγκεκριμένο εξωκοινοβουλευτικό υποψήφιο, μόνο εκείνος το γνωρίζει…

Keywords
Τυχαία Θέματα