Φόρμουλα 1: «Τέλος» ο Καπίτο από τη McLaren

Παρελθόν από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αποτελεί ο Γιοστ Καπίτο ύστερα από την αποχώρηση του επικεφαλής της ομάδας, Ρον Ντένις, όπως ανακοίνωσε σήμερα η McLaren.

«Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε κοινό έδαφος με τον Γιοστ σε σχέση με αυτό που χρειάζεται και που θα χρειαστεί, προκειμένου να κάνουμε την ομάδα επιτυχημένη ξανά» δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Φόρμουλα Ένα για τον 58χρονο Γερμανό και συμπλήρωσε: «Ως αποτέλεσμα, έχουμε συμφωνήσει ότι θα αποχωρήσει από την McLaren

Racing και τώρα θα εξετάσει άλλες ευκαιρίες».

Ο Καπίτο, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού της Volkswagen, προσελήφθη από τον Ντένις τον Ιανουάριο του 2016, αλλά άρχισε να εργάζεται στη McLaren τον Σεπτέμβριο, λόγω προηγούμενων δεσμεύσεών του. Οι μέτοχοι της McLaren έδειξαν τον Νοέμβριο την «πόρτα της εξόδου» στον Ντένις, ενώ καθήκοντα νέου εκτελεστικού διευθυντή ανέλαβε ο Αμερικανός Ζακ Μπράουν.

Η McLaren πανηγύρισε το 2012 στη Βραζιλία την τελευταία νίκη της στη Φόρμουλα Ένα με τον Τζένσον Μπάτον. Ο Ισπανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής, Φερνάντο Αλόνσο, και ο Βέλγος Στόφελ Βάντορν είναι οι οδηγοί της ομάδας για το 2017, ενώ η «αυλαία» της σεζόν ανοίγει στις 26 Μαρτίου στη Μελβούρνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα