Έβαλαν προφυλακτικά, ζαρτιέρες και σουτιέν σε αγάλματα (εικόνες)

Ένα , μάλλον, κακόγουστο «πείραμα» στο μάθημα της ΤέχνηςΤο θέμα τέθηκε στον καθηγητικό σύλλογο ενώ το υπουργείο Παιδείας δεν τοποθετήθηκε

Με το «στόμα ανοιχτό» έμειναν μαθητές και καθηγητές στο Παγκύπριο Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όταν αντίκρισαν τα αγάλματα του σχολείου «στολισμένα» με σουτιέν, προφυλακτικά και ζαρτιέρες.

Στα δύο αγάλματα, του Διαδούμενου και της Αφροδίτης της Μήλου, που βρίσκονται στην είσοδο του σχολείου, είχαν τοποθετηθεί από σουτιέν και ζαρτιέρες μέχρι προφυλακτικά και γυαλιά ηλίου.

Τα αγάλματα «ντύθηκαν» με αυτό τον τρόπο λόγω πειράματος στο μάθημα της Τέχνης, το οποίο ήθελε να καταγγείλει τον τρόπο με τον οποίο ευτελίζεται η Τέχνη στις μέρες μας.

Στο πλαίσιο του εν λόγω «πειράματος» μάλιστα, είχε τοποθετηθεί και κάμερα για να καταγράφει τις αντιδράσεις των μαθητών και των καθηγητών που δεν είχαν ιδέα για την συγκεκριμένη ενέργεια.

Το θέμα των αγαλμάτων δημιούργησε σάλο και το θέμα τέθηκε στον καθηγητικό σύλλογο ενώ το υπουργείο Παιδείας δεν τοποθετήθηκε.

Ακόμη, υπήρξε και έντονη αντίδραση εκ μέρους του Προέδρου του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών ΟΕΛΜΕΚ (Ομοσπονδία Ελλήνων Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης).

Keywords
Τυχαία Θέματα