Έσταξε… μέλι ο Ζουράρις για Τσίπρα – «Είναι ένας νεαρός σοφός» (ηχητικό)

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησε ο παραιτηθείς υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε μεταξύ άλλων ως «νεαρό σοφό».

Δείτε επίσης: Δεκτή από τον Τσίπρα η παραίτηση Ζουράρι – Αναλαμβάνει τα καθήκοντά

του ο Γαβρόγλου

«Μέχρι χθες τον ήξερα πολύ λίγο γιατί είναι άλλης γενιάς και χθες που τον γνώρισα περισσότερο μιλώντας μαζί του για καμιά ώρα, ανακάλυψα ότι είναι καλύτερος, από ό,τι πίστευα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις, ενώ πρόσθεσε:

«Είναι ένας νεαρός σοφός, έχει μια εκπληκτική φιλοπατρία, έχει δυνατή κατάρτιση, είναι ένα γερό μυαλό, είναι πράος, είναι μειλίχιος, συναινετικός, ήταν σαν ένας καλός γιος μου».

Δείτε επίσης: Παραιτείται από υφυπουργός Παιδείας ο Ζουράρις – Τι αναφέρει στην επιστολή του

Σχετικά με την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας, δήλωσε ότι την υπέβαλε με δική του πρωτοβουλία. «Όταν ο Πάνος Καμμένος μου είπε ότι κάτι πρέπει να γίνει, του είπα “πολύ απλό, παραιτούμαι”», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Ο Ζουράρις επανέρχεται: Δεν έχω ιδέα αν είμαι ακόμα στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

Αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο κ. Ζουράρις ανέφερε ότι δεν υπάρχει γεωγραφική, αλλά πάντοτε πολιτική ονομασία, ενώ για τον Νίκο Κοτζιά δήλωσε πως τον εμπιστεύεται. «Ξέρω την φιλοπατρία του Νίκου Κοτζιά και ξέρω τη βαρύνουσα επιστημονική του κατάρτιση», υπογράμμισε.

Δείτε επίσης: Το «πηγαδάκι» Ζουράρι – Καμμένου στη Βουλή μετά την παραίτηση (εικόνες)

Το ηχητικό της συνέντευξης Ζουράρι:

Keywords
Τυχαία Θέματα