Επίθεση στο Λονδίνο: Ξεψύχησε στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της

Η 30χρονη Κρίσι Άρτσιμπαλντ από τη βρετανική Κολομβία του Καναδά, ήταν το πρώτο θύμα που έδωσαν τα στοιχεία του οι αστυνομικοί, μεταξύ επτά ανθρώπων που πέθαναν από την επίθεση.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της χτυπήθηκε από το βαν που οδηγούσαν οι τρομοκράτες στη Γέφυρα του Λονδίνου. Οι συγγενείς της μιλούν για μια γυναίκα που πίστευε ότι κάθε άνθρωπος έπρεπε να απολαμβάνει εκτίμηση και σεβασμό. Πριν αποφασίσει να μετακομίσει στη Βρετανία για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της δούλευε σε σε καταφύγιο για

άστεγους. «Θρηνούμε την απώλεια της όμορφης, αγαπημένης μας κόρης και αδερφής μας», αναφέρουν τα μέλη της οικογένειά της και σημειώνουν πως το ζευγάρι ετοίμαζε το γάμο του.

Ο Mark Ferguson, ο αδελφός του αρραβωνιαστικού της είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι αληθινό! Ο αδερφός μου και η Κρίσι βγήκαν το βράδυ στη Λονδίνο και τους χτύπησε το βαν. Δεν μπόρεσαν να την σώσουν». Η αδελφή του αρραβωνιαστικού της 30χρονης περιέγραψε τη σκηνή και είπε πώς η αγαπημένη του Κρίσι πέθανε στα χέρια του και την κρατούσε χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.

H οικογένεια της νεαρής γυναίκας ζήτησε από όποιον θέλει να τιμήσει τη μνήμη της να κάνει δωρεά σε καταφύγια αστέγων ή να προσφέρει εθελοντική εργασία. Υπάρχουν συνολικά 48 άνθρωποι που αναρρώνουν σε νοσοκομεία σε όλη την πρωτεύουσα ενώ για την ώρα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι ταυτότητες των άλλων νεκρών.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα