Εντοπίστηκε ο «εγκέφαλος» της μαζικής αντιγραφής στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο «εγκέφαλος» είναι φοιτητής του ιδρύματος, ο οποίος συνεργάζεται με φροντιστήριο της πόληςΟ συντάκτης της εργασίας πούλησε το πόνημά του, αρχικά σε 20 άτομα για την τιμή των 100 ευρώ έκαστοςΟ φοιτητής κινδυνεύει από αποκλεισμό για τρεις περιόδους από εξεταστικές μέχρι και την οριστική διαγραφή του

Εντοπίστηκε το άτομο που βρίσκεται πίσω από τη μαζική αντιγραφή εργασιών από πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πάτρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις», ο… εγκέφαλος είναι φοιτητής του ιδρύματος, ο οποίος συνεργάζεται με φροντιστήριο της πόλης, το οποίο εκπονεί πανεπιστημιακές εργασίες.

Η

ταυτότητα του φοιτητή αποκαλύφθηκε από τις καταθέσεις των συμφοιτητών του, στη γενική συνέλευση του τμήματος. Οι φοιτητές κατέθεσαν εγγράφως από πού είχαν προμηθευτεί την επίμαχη εργασία.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το πόρισμα του τμήματος του πανεπιστημίου «έδειξε» ότι ο συντάκτης της εργασίας πούλησε το πόνημά του, αρχικά σε 20 άτομα για την τιμή των 100 ευρώ έκαστος.

Αυτό ήταν και το λάθος του, αφού το περιστατικό πήρε μαζικές διαστάσεις, οι διορθωτές διαπίστωσαν την αντιγραφή και η έρευνα οδήγησε στον «εγκέφαλο».

Πλέον, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον συγκεκριμένο φοιτητή, ο οποίος κινδυνεύει από αποκλεισμό για τρεις περιόδους από εξεταστικές μέχρι και την οριστική διαγραφή του.

(Ειδήσεις)

Διαβάστε επίσης:

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Γνωστές οι πρακτικές της ΔΑΠ σε δίκτυα σημειώσεων

Την παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ζητάει η ΝΔ

«Το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει δικαιωματικά στη ΝΔ»

Keywords
Τυχαία Θέματα