Ένωση Κεντρώων: Δεν μπορεί η κυβέρνηση να παρουσιάζει την εκκλησία σαν ομοφοβική, και απροσάρμοστη

Η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας, την απαντητική επιστολή του Προκόπη Παυλόπουλου τονίζει πως «οι στιγμές είναι ιστορικές» και σημειώνει πως «αν ο κ. Παυλόπουλος υπογράψει τον νόμο για την αλλαγή της ταυτότητας φύλου θα έχει δυστυχώς χάσει την ευκαιρία να γίνει φύλακας της αξιοπρέπειας, των χρηστών ηθών και της συνοχής της κοινωνίας».

Δείτε επίσης: Λεβέντης σε Παυλόπουλο: Επιστρέψτε τον νόμο ταυτότητας φύλου στη Βουλή

Συνεχίζοντας, το κόμμα

του Βασίλη Λεβέντη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εμείς δε ζητούμε να καταργηθεί ο νόμος, ζητούμε να επιστρέψει στη Βουλή προς διόρθωση και διαβούλευση. Σεβόμαστε απολύτως το δικαίωμα των ατόμων που αφορά ο νόμος, η Ελλάδα όμως έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή και δεν μπορεί η κυβέρνηση να παρουσιάζει την επίσημη εκκλησία της Ελλάδας, ως φανατική, οπισθοδρομική, ομοφοβική, και απροσάρμοστη. Προσπαθούμε αποσοβήσουμε την ύστατη ώρα, εθνικό διχασμό. Ελπίζουμε, ότι ο κ. Παυλόπουλος βλέπει τους ως άνω αναφερόμενους κινδύνους και θα σεβαστεί τη θέληση της τεράστιας πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Εις αυτό τον τόπο ο καθένας γράφει την ιστορία του και ότι γράφεται στην ιστορία παρά πολύ δύσκολα σβήνει μετέπειτα».

Δείτε επίσης: Απάντηση Παυλόπουλου στην επιστολή Λεβέντη για τον νόμο ταυτότητας φύλου

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος της ανακοίνωσης η Ένωση Κεντρώων αναφέρεται στην προσεχή Δευτέρα, που ο πρόεδρός της θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και όπως χαρακτηριστικά λέει «θα δώσει την απάντηση για όλα τα ζητήματα στην ομιλία του στο ξενοδοχείο “Καψής” στις 7 η ώρα το απόγευμα».

Δείτε επίσης: Παραιτείται τη Δευτέρα από βουλευτής ο Λεβέντης – «Ειλημμένη η απόφαση»

Πληροφορίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα