Έκθεση παιχνιδιών στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η GIFTED Hellas ΑΜΚΕ στο πλαίσιο της δράσης της για την ενίσχυση της παραγωγής παιχνιδιών – ηλεκτρονικών, επιτραπέζιων, υβριδικών κτλ – διοργανώνει μια έκθεση παιχνιδιών στην Αθήνα από το Σάββατο 3 έως και την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο κτίριο Δ10 «Δεξαμενές Καθαρισμού».

GROW

Games Expo 2017

Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο δυναμικό δημιουργών παιχνιδιών και έχουν αρχίσει να εμφανίζονται εταιρίες και startups που ασχολούνται με αυτό τον τομέα. Η βιωσιμότητα τους στηρίζεται κατά πολύ στην προβολή που θα έχουν τα προϊόντα τους. Για το λόγο αυτό διοργανώνουμε φέτος την πρώτη μας έκθεση με αντικείμενο τα παιχνίδια [videogames, board games, vr games κτλ].

Το παιχνίδι είναι άρρηκτα δεμένο με την καθημερινότητα μας. Είναι ένα μέσο μάθησης και εκπαίδευσης, ένα μέσο διασκέδασης αλλά και ένα μέσο απόκτησης νέων εμπειριών και κοινωνικοποίησης. Από τα πρώτα μας βήματα μαθαίνουμε μέσα από το παιχνίδι, κάνουμε νέους φίλους και ζούμε μαζί τους εμπειρίες άφθαρτες στον χρόνο. Το όνομα της έκθεσης κάνει ακριβώς αυτή την αναφορά στην σημασία του παιχνιδιού μέσω των αρχικών των λέξεων που το σχηματίζουν: Games Rule Our World.

Σε ποιους απευθύνεται

Η έκθεση απευθύνεται στο Ελληνικό κοινό όλων των ηλικιών. Στον χώρο θα υπάρχουν παιχνίδια για PC, κινητά, επιτραπέζια, Virtual Reality και Augmented Reality.

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να μιλήσει με τους δημιουργούς των παιχνιδιών. Θα μάθει για τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την δημιουργία των παιχνιδιών αλλά και θα συμβάλει στην ποιοτική τους εξέλιξη παρέχοντας τις παρατηρήσεις του και τα σχόλια του για τα παιχνίδια που θα δοκιμάσει.

Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία για κάποιον που ενδιαφέρεται ο ίδιος να ασχοληθεί με την ανάπτυξη παιχνιδιών. Θα έρθει σε επαφή με δραστήριους και έμπειρους ανθρώπους του χώρου. Θα μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι game developer. Ίσως προκύψουν και νέες συνεργασίες μέσα από αυτή την διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα