Εκπληκτικοί Ουόριορς – Μια ακόμα νίκη για τον τίτλο του NBA (video)

Οι Ουόριορς ήταν σαρωτικοί απέναντι στους Καβαλίερς με πρωταγωνιστή τον Κέβιν ΝτουράντΤι σχολίασε η ΛεΜπρον Τζέιμς για την υπεροχή του αντιπάλου

Οι Ουόριορς «σάρωσαν» ξανά, με κορυφαίο τον Κέβιν Ντουράντ, που σημείωσε 31 πόντους, επικράτησαν με 118-113 των Καβαλίερς μέσα στο Κλίβελαντ, έκαναν το 3-0 και θέλουν ακόμα μία νίκη για να κατακτήσουν τον τίτλο του ΝΒΑ.

Οι «πολεμιστές» επιβεβαίωσαν και μακριά από την έδρα τους, τον τίτλο του απόλυτου φαβορί, ως συνέπεια της παρουσία τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου παρουσίασαν

το καλύτερο ρεκόρ από όλες τις άλλες ομάδες παίρνοντας συνολικά την πρώτη θέση, αλλά και του αήττητου σερί στα play-off.

Πάντως ο αγώνας στο Κλίβελαντ, αντίθετα με τους δύο προηγούμενους αγώνες, ήταν ντέρμπι που κρίθηκε στα τρία τελευταία λεπτά. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Σμιθ με τρίποντο έκανε το σκορ 113-107, αλλά οι Ουόριορς με ένα εντυπωσιακό 11-0 πήραν την σπουδαία νίκη.

KEVIN. DURANT. @warriors: 116@cavs: 113

12 seconds to play in Game 3. CLE pic.twitter.com/47VReSvRcC

NBA (@NBA) June 8, 2017

Ένα σερί που είχε την υπογραφή του Ντουράντ που στο 113-109 πέτυχε πέντε συνεχόμενους πόντους. Τον Ντουράντ, που ήταν και πρώτος σκόρερ για τους νικητές (31 πόντοι), ακολούθησαν οι Τόμπσον με 30 και Κάρι με 26.

Για τους πρωταθλητές ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε 39 πόντους και ο Κάιρι Ίρβινγκ 38. Να σημειωθεί ότι ο βαθμός δυσκολίας ανατροπής από τους Καβαλίερς είναι εξαιρετικά μεγάλος, αφού ποτέ μέχρι σήμερα καμία ομάδα δεν έχει ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 στους τελικούς.

Ο ΛεΜπρον για την υπεροχή των αντιπάλων

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, παραδέχτηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων του, σχολιάζοντας:
«Είναι δίκαιη η νίκη τους. Είχα πει και μετά την πρόκρισή μας στους τελικούς πως είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με νταλίκα. Είναι μάλλον η πιο δυνατή ομάδα, αυτή με τα περισσότερα όπλα, που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου. Έχω αντιμετωπίσει πολλές σπουδαίες ομάδες, αλλά δεν νομίζω καμία να είχε τόσα όπλα.

Ακόμη κι αν παίζεις καλά, θα πρέπει να παίξεις ακόμη πολύ καλύτερα, γιατί έχουν τους παίκτες να κάνουν σερί, να βάλουν μεγάλα σουτ και να φτιάξουν μεγάλες φάσεις. Εμείς κάναμε αρκετά για να νικήσουμε σήμερα, αλλά εκείνοι έκαναν περισσότερα. Προσωπικά έδωσα ότι είχα, αλλά είτε κερδίσεις είτε χάσεις, θα πρέπει να ζεις με τα αποτελέσματα».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα