Έκκληση κάνει ο δικηγόρος του 30χρονου που σκότωσε τη σύντροφό του: Χρειάζεται βοήθεια

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 30χρονος που σκότωσε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του«Δεν υπήρχε καμία πρόθεση, όλα ήταν ένα τραγικό ατύχημα»

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση που χρήζει παρακολούθησης από ειδικό είναι ο 30χρονος που χτύπησε και σκότωσε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του στην Εύβοια.

Αυτό δήλωσε ο συνήγορός του στο eviazoom.gr, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση και ότι όλα ήταν ένα τραγικό ατύχημα.

Παράλληλα επιβεβαίωσε πως ο άνδρας δεν έχει δίπλωμα οδήγησης, σημειώνοντας όμως πως για αυτό το λόγο δεν οδηγούσε ποτέ.

«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν. Ο

εντολέας μου από λάθος χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα την αρραβωνιαστικιά του. Είχαν κανονίσει τα παιδιά μετά από ένα μήνα να παντρευτούν. Είναι ένα τραγικό συμβάν που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας. Του απαγγέλθηκε η κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και χθες το πρωί αφέθηκε ελεύθερος από την κυρία Εισαγγελέα.

Κάνω έκκληση στην τοπική κοινωνία να στηρίξει τον εντολέα μου γιατί είναι ψυχολογικά ράκος. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και από κει και πέρα θεωρούμε ότι ήταν ένα τραγικό συμβάν για το οποίο δεν υπάρχει ούτε ένα ψήγμα δόλου από τον εντολέα μου».

Πηγή: eviazoom.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα