“Έγδυσε” την συμπαρουσιάστριά του, κόβοντας την φούστα της on air (video)

Αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση γνωστού παρουσιαστή τηλεόρασης, να κόψει με ψαλίδι την ήδη κοντή φούστα συμπαρουσιάστριάς του, κατά την διάρκεια ζωντανής μετάδοσης της εκπομπής τους.

Ο Juan y Medio παρουσιαστής της ισπανικής εκπομπής “Απόγευμα εδώ και τώρα” ξεκίνησε μία απίστευτη φάρσα κατά της συμπαρουσιάστριάς του Eva Ruiz, όταν άρχισε να της κόβει την φούστα που φορούσε και να αποκαλύψει κρυφά σημεία τους σώματός της, on air.

Η φούστα της παρουσιάστριας σκίστηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε

η παραγωγή εισέβαλε στο πλατό live και την “‘έσωσε” καλύπτοντας την με ένα κομμάτι ύφασμα, προκειμένου να αποφευχθεί ένα “ατύχημα”.

Ο Medio έκανε αυτή την εκδικητική φάρσα, ισχυριζόμενος ότι η Ruiz του είχε κάνει το ίδιο αστείο, κόβοντας το παντελόνι του, επειδή αρνήθηκε να χορέψει κατά την διάρκεια της εκπομπής τους, λίγο καιρό νωρίτερα. Η μεγάλη διαφορά βέβαια είναι ότι ο Medio δεν φορούσε το παντελόνι που η Ruiz του είχε κόψει.

Εν τω μεταξύ, ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός Canal Sur ζήτησε συγγνώμη μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, λέγοντας ότι «η συγκεκριμένη φάρσα είναι ένα αστείο μεταξύ των συμπαρουσιαστών», ενώ η Ruiz υπερασπίστηκε τον Medio για την τολμηρή αυτή φάρσα, λέγοντας ότι γνώριζε εκ των προτέρων τις προθέσεις του και δεν τον παρεξήγησε.

Δείτε το περιστατικό:

Keywords
Τυχαία Θέματα