Δύναμη ψυχής από τον Ανδρέα Στρατουδάκη – Χόρεψε με το αμαξίδιό του στο κατάμεστο γήπεδο (video)

Μπορεί η σπουδαία ανατροπή που έκανε ο Προμηθέας διά χειρός Γκίκα επί της ΑΕΚ να συζητείται σε όλη την μπασκετική Ελλάδα, ωστόσο την παράσταση στο πρόσφατο παιχνίδι έκλεψε ο Ανδρέας Στρατουδάκης με την απίστευτη χορογραφία με αμαξίδιο που έκανε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Ανδρέας Στρατουδάκης σε συνεννόηση με την διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας, μαζί με την δασκάλα του Ελένη Ανδριοπούλου και παρτενέρ την

Χρυσάνθη Τάτση παρουσίασε μια εξαιρετική χορογραφία με αμαξίδιο και έστειλε σε όλους μηνύματα για το τι σημαίνει θέληση για ζωή…

Ξεκίνησε με Άρση Βαρών

Ο Στρατουδάκης αφού ταλαιπωρήθηκε από συνεχόμενα χειρουργεία στα πόδια, έκανε το επόμενό του βήμα στην άρση βαρών επί πάγκου όπου μέσα σε ένα χρόνο ασχολίας, κατάφερε να κατακτήσει τρία μετάλλια σε ένα τουρνουά.

Όμως οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει επειδή αυξανόταν η αρτηριακή πίεση του και αυτό ήταν επιβαρυντικό για την υγεία του

Η αγάπη του για τον χορό

Πριν από τρεις μήνες γράφτηκε σε σχολή χορού όπου βρήκε μεγάλη βοήθεια από την δασκάλα του Ελένη Ανδριοπούλου και έχει ξεκινήσει τις χορογραφίες με στόχο να κάνει καριέρα.

«Είχα δοκιμάσει να παίξω μπάσκετ με αμαξίδιο όμως δεν τα κατάφερα. Στη συνέχεια πήγα στην άρση βαρών επί πάγκου αλλά και εκεί δεν με ήθελε, οι γιατροί μου συνέστησαν να σταματήσω» είπε αρχικά στην «Γ» ο Ανδρέας Στρατουδάκης, απαντώντας στην ερώτηση για το πώς προέκυψε ο χορός στην ζωή του.

Τα συναισθήματά του μετά την εμφάνισή του στο γήπεδο

Σε ερώτηση για το πώς ένιωσε από το χειροκρότημα και την ανταπόκριση του κόσμου στο «Τόφαλος», μας απάντησε: «Ήταν απίστευτο συναίσθημα, τόσος κόσμος ήταν εκεί και με χειροκρότησε. Στην κυριολεξία μου έδωσε φτερά. Παρότι είχα χτυπήσει στο γόνατο βγήκε όπως ακριβώς το ήθελα, είμαι πολύ χαρούμενος που άρεσε».

Πληροφορίες από gnomip.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα