Δραγασάκης: Η στήριξη των μικρoμεσαίων επιχειρήσεων «πυλώνας» για την έξοδο από την κρίση

Διαμόρφωση μία νέας στρατηγικής για τον ρόλο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στη μεταμνημονιακή ΕλλάδαΑναγκαία συνθήκη για τη μετάβαση σε ένα νέο υπόδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης

Η στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αποτελεί βασική προϋπόθεση και βασικό πυλώνα της στρατηγικής για την έξοδο από την κρίση, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Συγκεκριμένα, ο Δραγασάκης

βρέθηκε στο βήμα του συνεδρίου «Πολιτικές και Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την ανάπτυξη των ΜΜΕ στην Ελλάδα», που συνδιοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας-DG GROW) και το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ο κ. Δραγασάκης επισήμανε ότι δεν αρκεί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του παρελθόντος, αλλά «πρέπει να απαντήσουμε στις προκλήσεις του μέλλοντος».

Όπως ανέφερε, πρέπει «να διαμορφώσουμε μία νέα στρατηγική και αντίληψη για τη θέση και τον ρόλο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στη μεταμνημονιακή Ελλάδα», για να σημειώσει ότι η ανάπτυξη βιώσιμων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποτελεί αναγκαία συνθήκη για τη μετάβαση σε ένα νέο υπόδειγμα δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δραγασάκης,dragasakis