Δολοφονία Φαίης Μπλάχα: Ενοχή του Βαγγέλη Στεφανάκη πρότεινε η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος χτύπησε την κοπέλα με “επαγγελματισμό αθλητή”Η διπλή σχέση με τις δύο αδερφές

Την καταδίκη για δολοφονία του Βαγγέλη Στεφανάκη, για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο της φίλης του, Φαίης Μπλάχα, πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Αναλυτικότερα, η εισαγγελέας υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος χτύπησε την κοπέλα με “επαγγελματισμό αθλητή” περιγράφοντας τον “άγριο ξυλοδαρμό” του θύματος με γροθιές και κλωτσιές.

Παράλληλα, η εισαγγελέας, αναφέρθηκε σε σωρεία

βίαιων περιστατικών με θύτη τον Βαγγέλη Στεφανάκη και θύμα τις -περισσότερες φορές- την 23χρονη Φαίη, κάνοντας λόγο για “παλαιστή – καβγατζή”.

Η διπλή σχέση με τις αδερφές Μπλάχα

Η εισαγγελέας αναφέρθηκε και στη διπλή σχέση που διατηρούσε ο κατηγορούμενος με τια δύο αδελφές Μπλάχα.

Η σχέση του με την κατηγορούμενη σε βαθμό πλημμελήματος Μαριαλένα κρατήθηκε αρχικώς κρυφή καθώς αυτή τυπικά, δεν είχε χωρίσει ακόμη με τον σύζυγό της.

Όταν ο κατηγορούμενος γνώρισε το θύμα, “υπήρξε εκατέρωθεν ενδιαφέρον και έτσι άρχισε η σχέση τους”.

Όπως δε τόνισε η εισαγγελέας, η Μαριαλένα Μπλάχα “συνέχιζε να επικοινωνεί μαζί του τηλεφωνικά, και εκείνος ανταποκρινόταν παρά την υπόσχεση που είχε δώσει στο θύμα, προφανώς κολακευμένος που δύο όμορφες γυναίκες εκδήλωναν το ενδιαφέρον τους προς αυτόν“.

Αργότερα, η Φαίη Μπλάχα έμαθε για τη σχέση του φίλου της με την αδελφή της, με αποτέλεσμα τις συνεχείς εντάσεις στο ζευγάρι, που οδήγησε στον μοιραίο καβγά.

Τι είχε καταθέσει ο Βαγγέλης Στεφανάκης

Να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη Παρασκευή ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου ο Βαγγέλη Στεφανάκης έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου του 2014.

Ο 23χρονος προσπαθούσε να πείσει τους δικαστές ότι δεν είναι δολοφόνος και πως σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη σύντροφό του.

Η δίκη συνεχίζεται με την αγόρευση της πολιτικής αγωγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα