Δημοσίευμα – βόμβα για… ύποπτες μεταγραφές από Άρνεσεν και Τούντορ

Ρεπορτάζ κροατικής εφημερίδας, που επικαλείται δημοσιεύματα στην Τουρκία, κάνει λόγο για «ύποπτες» μεταγραφές στον ΠΑΟΚ την περίοδο που συνυπήρξαν ο Φρανκ Άρνεσεν με τον Ίγκορ Τούντορ.

Αφορμή στάθηκε η πρόσληψη του πρώην προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά» στην τεχνική ηγεσία της Γαλατασαράι με τους Τούρκους να… ξεψαχνίζουν το παρελθόν του.

Όπως αναφέρει η «vecernji.hr» υπήρξαν περίεργες συναλλαγές σε 20 μεταγραφές που πραγματοποίησε ο Άρνεσεν την περίοδο που ήταν τεχνικός

διευθυντής στον ΠΑΟΚ.

Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν την περσινή σεζόν με τον Δανό να είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές. Όπως φέρονται, λοιπόν, να υποστηρίζουν οι Τούρκοι και να αναμεταδίδουν οι Κροάτες, ο Άρνεσεν έπαιρνε μερίδιο για τις μεταγραφές, ενώ αναφέρονται χαρακτηριστικά οι περιπτώσεις του Γκόικο Τσίμιροτ και του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

«Η Σαράγεβο από την μεταγραφή πήρε 800.000 ευρώ, ενώ οι μάνατζερ μοιράστηκαν 250.000 ευρώ. Ο Μπερμπάτοφ εισέπραξε 950.000 ευρώ, ενώ περισσότερο από μισό εκατομμύριο πήγε σε… χέρια ξένων», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα, το οποίο δεν επικαλείται συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν όσα υποστηρίζει.

Όσον αφορά, μάλιστα, τον βούλγαρο επιθετικό, αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρνεσεν δεν είχε ενεργό ρόλο στην μεταγραφή καθώς την υπόθεση είχε αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ και ο Τούντορ δεν τον ήθελε στην ομάδα.

Πηγή: Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα