Δημήτρης Σούλτας: Οργασμοί εν μέσω καύσωνα

*** Κανένα βιωματικό στάτους για τον οργασμό, λόγω της παγκόσμιας ημέρας, από το εγχώριο φιλελευθεράτο. Δεν είναι καν Κυριακή για να νοιώσει έστω ένα σκίρτημα ο εκσυχρονιστής μπροστά σε ένα ανοιχτό πολυκατάστημα.

*** Η Ν.Δ. κάνει θέμα τη θητεία Γαβρόγλου, μετά τη συζήτηση για τη σημαία. Είναι σε τόσο φιλελεύθερο δρόμο που βρίσκεται ένα βήμα από το να τον καταγγείλει γιατί δεν επαναφέρει της ποδιές.

*** Από την άλλη, ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι στις ανακοινώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χθες υπήρχε λιγότερες από 6 φορές η λέξη “Βενεζουέλα”.

*** Δείγμα καλής θέλησης προς τη σύμμαχο Γερμανία, σύμφωνα με τον Νίκο Μουζάλα η επαναπροώθηση προσφύγων από τη Γερμανία στην Ελλάδα. Φυσικά σ’ αυτές τις περιπτώσεις αυτοί που δεν έχουν άποψη είναι οι ίδιοι οι πρόσφυγες που βλέπουν τις ελπίδες τους να “ταξιδεύουν” ανάλογα με τα μικροκομματικά οφέλη σε κάποια χώρα της Ε.Ε.

*** Ο Μανώλης Καψής υπέρ της αριστείας, ο γνωστός και ως Αϊνστάιν της δημοσιογραφίας.

*** Παρενέβη ο Κώστας Λαλιώτης και στο χώρο της κεντροαριστεράς φύσηξε ένα φρέσκο, ζωογόνο αεράκι σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης. Είναι γεγονός ότι ο χώρος έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα