Δημήτρης Σούλτας: Κηλίδες και στίγματα

*** Στη Σαντορίνη οι αναπληρωτές καθηγητές κοιμούνται στο ύπαιθρο γιατί κανείς δεν τους νοικιάζει το σπίτι του. Τα πάντα διατίθενται για τους τουρίστες. Μάλλον περισσότεροι πιστεύουν ότι τα παιδιά τους θα γίνουν μπάρμαν και εφόσον δεν είναι στη διδακτέα ύλη του σχολείου, δεν συντρέχει λόγος να έχουν καθηγητές.

*** Το ΔΝΤ θέλει νέο στρες τεστ για τις ελληνικές τράπεζες. Γενικώς το Ταμείο έχει

ένα κόλλημα με το στρες. Ή το προκαλεί στους πολίτες ή το ζητάει για τις τράπεζες.

*** Ο Σταύρος Θεοδωράκης στη γιορτή του κάλεσε όλους τους κατοίκους της περιοχής όπου βρίσκονται τα γραφεία με πρόσκληση που γράφει “πρόσκληση στο κέντρο των αλλαγών”. Πολύ σεμνό. Θα μπορούσε να λέει “είμαστε το κέντρο του σύμπαντος”

*** Μητσοτάκης και Σαμαράς συναντήθηκαν για μισή ώρα. Άγνωστο παραμένει αν ο νυν ζήτησε από τον πρώην το manual χειρισμού των ακροδεξιών που έφερε στο κόμμα ο Πρόεδρος Αντώνης.

*** Καλό θα είναι κάποιοι στην κυβέρνηση να γνωρίζουν ότι πετρελαιοκηλίδα με δηλώσεις- και κυρίως άστοχες- δεν διαλύθηκε ποτέ.

*** Ο Θάνος Τζήμερος αμφισβήτησε ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι τυφλός, αφήνοντας πλέον σοβαρές αμφιβολίες όχι μόνο εάν σκέπτεται πριν γράψει, αλλά αν διαθέτει καν εγκέφαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα