Δημήτρης Σούλτας: Η Πασοκάρα και ο Τσε Στουρνάρα

*** Τελικά ο Τραμπ λέει ότι μπορεί να μην επιτεθεί στη Βόρεια Κορέα, αλλά μπορεί και να επιτεθεί, εκτός κι αν αποφασίσει να μην επιτεθεί. Νιώθεις μια σιγουριά από τη σταθερή, στιβαρή, συγκροτημένη πολιτική του ανδρός.

*** Κανένας λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει από το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα. Θα αρχίσουμε να ανησυχούμε αν ο ίδιος ή κάποιο στέλεχος πει σύντομα: “Φέτος τον χειμώνα θα φορεθεί πολύ το ζιβάγκο”.

*** Η Φώφη

Γεννηματά έδωσε το σύνθημα για το νέο ΠΑΣΟΚ στα 43α γενέθλια του κόμματος στο Ζάππειο, όπου συμμετείχαν Σημίτης, Βενιζέλος, ΓΑΠ και όλα τα στελέχη που μόλις τα αντικρίζεις σου έρχεται στο μυαλό η λέξη “ανανέωση”.

*** Ούτε μία λέξη για την Ελλάδα από τη Μέρκελ και τον Σουλτς στο debate πριν τις γερμανικές εκλογές, κάτι που δεν ξέρεις αν πρέπει να σε ανησυχεί πολύ ή να σε καθησυχάζει. Τις εκλογές πάντως θα τις κερδίσει η Μέρκελ και ο Σουλτς θα επανέλθει στον καθοριστικό του ρόλο. Να κάνει δηλώσεις ότι μας συμπαθεί πάρα πολύ.

*** Ο Μοσκοβισί από την άλλη δήλωσε ότι στην Ελλάδα διαπράχθηκε αντιδημοκρατικό σκάνδαλο με τα μνημόνια. Ο Άδωνις είναι ένα βήμα από το να τον χαρακτηρίσει “συριζαίο”.

*** Ο Γιάννης Στουρνάρας είπε ορθά- κοφτά ότι δεν το θέμε το ΔΝΤ. Τρόμος στους νεοφιλελεύθερους τεχνοκράτες που κρύβονται στα καταφύγια έντρομοι από τις αποφασιστικές δηλώσεις του κομαντάντε Τσε Στουρνάρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα