Δημήτρης Σούλτας: Η αχίλλειος… πίτα

*** Συγκλονισμένο μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης από το γεγονός ότι σε σειρά του Netflix και του BBC ο Αχιλλέας θα ενσαρκωθεί από μαύρο ηθοποιό. Καθώς οι περισσότεροι δεν έχουν διαβάσει ποτέ την Ιλιάδα ίσως η απάντηση ότι υπήρχε σολάριουμ στην Τροία να τους πείσει να ηρεμήσουν.

*** Η Ντόρα Μπακογιάννη

με ανάρτηση ανήμερα των Φώτων καλωσόρισε το «Άγιο Φως». Έτσι μετά το παλαιό ημερολόγιο και το νέο ημερολόγιο, υπάρχει πλέον και το ημερολόγιο της Ντόρας όπου τα Φώτα και η Ανάσταση εορτάζονται την ίδια μέρα.

*** Ξαναμπαίνει μετά τις γιορτές η ζωή στους κανονικούς της ρυθμούς. Ψηφίζονται τα προαπαιτούμενα, αυξάνονται τα απαιτούμενα, χτυπούν ταβάνι τα χρεωστούμενα.

*** Χειμερινές εκπτώσεις από σήμερα. Θα μπορούσαν να ονομαστούν και «οφθαλμόλουτρο δύο μηνών».

*** Ο Κώστας Ζουράρις επανόρθωσε τη δήλωση του ότι οι μαθητές στις εκδρομές πηγαίνουν στα μπορντέλα. Δηλώνει ότι δέχεται την επίσκεψη τους στα μπορντέλα, αρκεί να φέρουν την ονομασία «Ο ανήσυχος Θουκιδίδης».

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει φωτογραφηθεί ήδη σε πέντε πίτες και έχει προαναγγείλει το κόψιμο άλλης μίας. Ήδη υπάρχει μεγάλη έλλειψη μαχαιριών βουτύρου στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα