Δημήτρης Σούλτας: House of vlaks

*** Νέα καταδίκη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και την οικογένεια του για τις μίζες στα εξοπλιστικά. Εκείνη την εποχή που ο Κώστας Σημίτης φορούσε ωτοασπίδες και μάσκα για να κοιμάται ήσυχα και γι αυτό δεν αντελήφθη τίποτα απολύτως.

*** Στο Βέλγιο κατέφυγε ο Πουτζδεμόν, μόλις

απειλήθηκε με σύλληψη από τη Μαδρίτη. Πώς λέγεται το «ανδρειωμένος» στα Καταλανικά, να το λαξέψουμε στο μάρμαρο;

*** Ιαπωνία και Νότια Κορέα θέλουν να αποκτήσουν πυρηνικά, για να απαντήσουν στα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας. Είναι πολύ ευφυές αυτό που επικρατεί μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ότι για να μειωθούν τα πυρηνικά πρέπει να υπάρχουν όλα και περισσότερα. Προφανώς νοσταλγήσαμε ως είδος τις σπηλιές.

*** Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Απόστολος Πόντας, αφού κόπιαρε μήνυμα του Φρανκ Άντεργουντ από το House of Cards, έδωσε νέο βίντεο στη δημοσιότητα με τίτλο «δεν χρειαζόμαστε τον Φρανκ Άντεργουντ», με φωτογραφίες του Άντεργουντ μπροστά του. Το λες και πολιτικό διπολισμό, αν δεν το πεις παράσταση του Δελφινάριου.

*** Ο Φρανκ Άντεργουντ ενσαρκώθηκε από τον Κέβιν Σπέισι ο οποίος απαντώντας σε καταγγελία ότι παρενόχλησε σεξουαλικά στο παρελθόν 14χρονο, δήλωσε ότι είναι γκέι. Και όλοι ασχολούνται με το ότι είναι γκέι και όχι με την παρενόχληση ανηλίκου. Ένα από τα αθλιότερα outing όλων των εποχών.

*** Τεράστιες ουρές για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου, με τους πολίτες να περιμένουν μέχρι και 3 ώρες στην ουρά. Καλή η νέα τεχνολογία. Αν γράφαμε πάντως τα στοιχεία σε πάπυρο μάλλον θα τελειώναμε γρηγότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα