Δημήτρης Καμμένος: Ή ο Ζουράρις στην κυβέρνηση ή εγώ (video)

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι κατά του Ολυμπιακού και του Άρη.

Συγκεκριμένα όταν ο Δημήτρης Καμμένος ρωτήθηκε για τις χθεσινοβραδινές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Κώστας Ζουράρις για τον Αρη, φανερά εκνευρισμένος είπε πως ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη

προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα.

Μάλιστα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επέμεινε: ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος.

Ολα ξεκίνησαν όταν χθες το βράδυ, ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις έκανε «δηλώσεις» για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Άρη.

Μιλώντας σε εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5, χρησιμοποίησε υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό το οποίο όμως το… προσάρμοσε με τον δικό του τρόπο: «Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…».

Σε άλλη μάλιστα ερώτηση του δημοσιογράφου είπε: «Ποιος τον γ@μ@@@ τον Άρη;».

Keywords
Τυχαία Θέματα