Δήμαρχος μέχρι τα 100 σκοπεύει να παραμείνει ο Μπουτάρης

Δήμαρχος εσαεί σκοπεύει να παραμείνει ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος βλέπει τον εαυτό του στη θέση αυτή για μπόλικα χρονάκια ακόμα. Συγκεκριμένα μέχρι να φτάσει 100.

Όπως εξήγησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, η επιθυμία του είναι να παραμείνει δήμαρχος της πόλης έως 100 χρονών, προσθέτοντας πως «δεν θα πεθάνω τόσο εύκολα».

Ο κ. Μπουτάρης,

πλαισιωμένος από τους αντιδημάρχους και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, προχώρησε σε απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησής του για το 2017, ενώ έθεσε τους μελλοντικούς στόχους για τη νέα χρονιά.

«Η ομάδα μου είναι μια κανονική συμμορία. Όλοι δουλεύουν ασταμάτητα, δεν ξέρουν από ωράριο και προσωπική ζωή. Αυτοί, μαζί με τους εργαζόμενους. Κι επειδή κυκλοφορούν φήμες και λένε ότι είμαι άρρωστος, ότι βαρέθηκα, ότι δεν θα κατέβω στις επόμενες εκλογές, σας διαβεβαιώ ότι μέχρι 100 χρονών θα είμαι δήμαρχος. Δεν θα πεθάνω τόσο εύκολα. Η μάνα μου πέθανε 96, η γιαγιά μου 102, η αδελφή της μάνας μου 100. Το βάζω στοίχημα, θα ζήσω έως 102-105 ετών», ενώ αστειεύτηκε λέγοντας, πως γι΄ αυτό το λόγο ακολουθεί διατροφή και είναι σε διαδικασία διακοπής του καπνίσματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα