Διασημότητες του Χόλιγουντ σε γαμήλιο πάρτι… θνητών (εικόνες)

Η Κίρστεν από το Γούινιπεγκ (Καναδάς) γνώρισε την Κέιλι από την Οκλαχόμα (ΗΠΑ), πριν εφτά χρόνια, όταν κι οι δυο δούλευαν σε μπαρ στα νησιά Κέιμαν. Έγιναν ζευγάρι. Τον περασμένο Απρίλιο, αποφοίτησαν από πανεπιστήμιο στον Καναδά κι αποφάσισαν να παντρευτούν.

Το Σάββατο που πέρασε, μπροστά σε μια μπάντα στυλ Ντίξιλαντ, πίσω οι νεόνυμφες και οι καλεσμένοι στην τελετή, και το πλήθος ξεκίνησε για την Pizzeria Gusto όπου θα γινόταν η δεξίωση του γάμου.

Λίγο αργότερα, ο ιδιοκτήτης

πλησίασε την Κίρστεν Τζένινγκς και τη ρωτάει: «Είναι εντάξει αν η Κρίστεν Στιούαρτ –η σταρ του Χόλιγουντ Κρίστεν Στιούαρτ– κι η φίλη της, η Στέλλα, έρθουν και πιουν ποτό με εσάς;».

Βεβαίως και να ‘ρθουν, λέει η Κίρστεν. Και μισή ώρα αργότερα, εμφανίστηκε η Κρίστεν Στιούαρτ και η Στέλλα Μάξγουελ, που είναι μοντέλο της Victoria Secret.

Το πάρτι κύλησε ομαλά. Ούτε μία στιγμή οι διασημότητες προσπάθησαν να κλέψουν την προσοχή. «Ήταν σαν δυο νορμάλ κορίτσια. Έδειχναν λίγο Χόλιγουντ, αλλά αν δεν ήξερες ποιες ήταν, δεν ξέρω αν θα καταλάβαινα ποιες ήταν» τόνισε η Κίρστεν Τζένινγκς.

«Όλα ήταν πολύ φυσιολογικά και διασκεδαστικά» είπε η Κάρλι Ελίζαμπεθ Κόλπιτς, που εκτελούσε χρέη DJ. «Χόρευαν όλη τη νύχτα. Η Στέλα ζήτησε να παίξω Beastie Boys. Έπαιξα και το καταφχαριστήθηκε. Η Κρίστεν ήταν πολύ γλυκιά και καλή με όλους».

Όλα αυτά συνέβησαν επειδή η Κρίστεν Στιούαρτ είναι στον Καναδά για τα γυρίσματα της τανίας «JT Leroy».

Dj’ed the MOST fun wedding for these incredible woman last night and had an unplanned guest show up to dance with us at the end of the night! Apparently Kristen Stewart loves Beastie boys ! #djkchedda #kirandkay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karli Elizabeth Colpitts (@colpitts) στις Ιούλ 23, 2017, 10:06πμ PDT

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα