Δεν αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος – Δεν έβρισκαν το διαβατήριό του

Ο πρώην υπουργός δεν είχε το διαβατήριό του ώστε να το παραδώσει πριν την έξοδό τουΘα παραμείνει και απόψε στον Κορυδαλλό και η αποφυλάκισή του μπορεί να γίνει το νωρίτερο την Τετάρτη

Δεν πραγματοποιήθηκε ούτε τη Τρίτη η αποφυλάκιση Άκη Τσοχατζόπουλου από τις φυλακές του Κορυδαλλού, καθώς ο πρώην υπουργός δεν είχε το διαβατήριό του ώστε να το παραδώσει πριν την έξοδό του.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος

κατάφερε μεν να συμπληρώσει την απαιτούμενη εγγύηση των 200.000 ευρώ για την αποφυλάκισή του, αλλά ένα γραφειοκρατικό κώλυμα θα τον κρατήσει φυλακισμένο, για τουλάχιστον ακόμη μία ημέρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, ο πρώην υπουργός έπρεπε να παραδώσει το διαβατήριό του.

Ωστόσο δεν ήταν στην κατοχή της οικογένειάς του, αφού του είχε παρακρατηθεί με παλαιότερη δικαστική απόφαση.

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού προσπάθησαν από το πρωί της Τρίτης να βρουν το διαβατήριο, ωστόσο δεν πρόλαβαν να το πάρουν πίσω από τις αρμόδιες αρχές μέχρι τις 3 το μεσημέρι, όταν έκλεισαν οι υπηρεσίας.

Συνεπώς ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα παραμείνει και απόψε στον Κορυδαλλό και η αποφυλάκισή του μπορεί να γίνει το νωρίτερο την Τετάρτη.

Η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, όντας σίγουρη πως ο σύζυγός της θα αποφυλακιζόταν σήμερα, τον περίμενε έξω από τον Κορυδαλλό για να τον συνοδέψει στο σπίτι τους, στη Κυψέλη.

«Το εγχείρημα είναι εξαρτημένο από τον χρόνο. Υπάρχει η εκκρεμότητα με το διαβατήριο και να πετύχουμε η εισαγγελία να είναι ανοιχτή για να δώσει τα αποφυλακιστήρια» είπε η Βίκυ Σταμάτη έξω από τις φυλακές.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Ακης Τσοχατζόπουλος σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν, εκείνη είπε ότι ελπίζει πως θα μιλήσει ο ίδιος για όλα όταν θα αποφυλακισθεί. Μάλιστα, έκλεισε με την φράση «Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Είναι πρωτοφανές».

Keywords
Τυχαία Θέματα