Χάρης Βαρθακούρης: Η συνάντηση με τον πατέρα της Τζένιφερ Άνιστον και η ιστορία που έμαθε για την ηθοποιό (εικόνα)

Ο Χάρης Βαρθακούρης ταξίδεψε στο Λος Άντζελες και συναντήθηκε με τον πατέρα της Τζένιφερ Άνιστον και έμαθε μια άγνωστη ιστορία για την καριέρα της ηθοποιού.

Ο τραγουδιστής πόσταρε φωτογραφία τους στο instagram κι έγραψε:

«Ότι ο πατέρας της Jennifer Aniston (αριστερά) ήταν Έλληνας, το ήξερα. Το ότι ο Τζωρτζ Χάμιλτον (δεξια) όμως ήταν Έλληνας, δεν το ήξερα.

Και δικαιολογημένα,

διότι δεν είναι Έλληνας.

Λοιπόν, τον πατέρα Άνιστον τον πήρα από το αεροδρόμιο προχθές το μεσημέρι (πήγα παρέα δηλαδή)… το ίδιο βραδυ, αφού είχαμε γνωριστεί νωρίτερα και τα λέγαμε στη διαδρομή, καθίσαμε μαζί σε μια (τύπου) δεξίωση που παραστήκαμε καi μιλούσαμε για πολύ ώρα, αυτός και η γυναίκα του κι εγώ.

Θα σας πω μια μικρή και ενδιαφέρουσα ιστορία που μου διηγήθηκε και το συμπέρασμα που έβγαλα.

Η Τζένιφερ Ανιστον χρωστάει την καριέρα της στο Γιώργο Παπαδόπουλο.

Όχι τον κύπριο τραγουδιστή….. τον δικτάτορα.

Ακούστε λοιπόν. Ο κύριος Άνιστον, ηθοποιός στο επάγγελμα για όσους δεν τον ξέρουν, στα τέλη της δεκαετίας του 60 βαρέθηκε την ηθοποιία και τις σαπουνόπερες που έπαιζε κι αποφάσισε να….γίνει γιατρός! Είχε λοιπόν έναν συγγενή στην Ελλάδα, ο οποιος είχε κάποιο μέσο και θα τον έβαζε στο πανεπιστήμιο στην Αθηνα να παρακολουθησει ιατρική (το πιο κουφό είναι ότι και ο πατέρας μου ήταν τότε στην Ιατρική Αθηνών, πριν τα παρατήσει). Πήρε λοιπόν τη γυναίκα του και τη μικρή Τζένιφερ και ήρθαν και εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Ελλάδα! Ναι, η Τζενιφερ έχει ζήσει και στην Ελλάδα κανονικά!

Όμως όταν ήρθε η χούντα, ο Τζων θορυβήθηκε και αποφάσισε ότι δεν είναι μέρος η Ελλάδα για τα όνειρά του και επέστρεψε κακήν-κακώς στην Αμερική, όπου και συνέχισε τις σαπουνόπερες.

Αντιλαμβάνεστε ότι αν δεν είχαμε χούντα στην Ελλάδα, τα “Φιλαράκια” θα ήταν τελείως διαφορετικά…. Αυτά.

Καλημέρα Ελλάδα, Καληνύχτα Λας Βέγκας!».

Keywords
Τυχαία Θέματα