Χαμόγελα, τσουγκρίσματα και η εντυπωσιακή Μπαζιάνα στο Προεδρικό Μέγαρο (εικόνες)

Μπορεί το χθεσινό δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο να ήταν αφιερωμένο στον γερμανό πρόεδρο Φρανκ- Βάλτερ Στάινμάιερ, αλλά όλα τα βλέμματα συγκέντρωσαν πάνω τους η Περιστέρα Μπαζιάνα και η σύζυγος του γερμανού προέδρου, Ελκε Μπύντενμπεντερ.

Οι δύο κυρίες, που συνόδευσαν τους συζύγους τους στο επίσημο δείπνο που δόθηκε χθες βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο, κάθισαν δίπλα και αντάλασσαν χαμόγελα όλη την ώρα.

Η

σύντροφος του έλληνα πρωθυπουργού εντυπωσίασε με την απλότητα της. Φόρεσε ένα μίντι κρουαζέ φόρεμα σε σκούρα πράσινη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με nude γόβες. Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε αρχαιοελληνικό στυλ ενώ τόνισε τα χείλη της με κατακόκκινο κραγιόν.

Από την άλλη, η σύζυγος του Στάινμάιερ, Ελκε Μπύντενμπεντερ εμφανίστηκε με ένα σύνολο που αποτελούνταν από φόρεμα και ασορτί πανωφόρι, το οποίο ήταν μπλεγκρι μεταλλιζέ. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με πέρλες στον λαιμό της και ασημί γόβες.

Οι δύο γυναίκες φάνηκε να έχουν μία αμοιβαία χημεία, τσούγκρισαν τα ποτήρια τους πολλές φορές και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες κατά την διάρκεια του δείπνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα