«Μπρούσκο»: Έξαλλος ο Παύλος με την Αναστασία (video)

Ο Μηνάς στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, μένει εμβρόντητοςστο αποψινό επεισόδιο του «Μπρούσκο» όταν η Βασιλική του αποκαλύπτει ότι έχει… κρυφή σχέση με έναν φίλο του Αχιλλέα.


Ο Αχιλλέας αντιδράει έντονα στην απόφαση αυτή της Βασιλικής, ενώ η Μελίνα θεωρεί αυτή την κίνηση της επιπόλαιη. Παρόλα αυτά η Βασιλική είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Μηνά. Οι τρεις κοπέλες απειλούν φρικτά την Κωνσταντίνα, πως αν δεν πείσει την Δάφνη να τις δεχτεί πίσω στο σπίτι, θα την εκθέσουν και θα πουν σε όλη την Κρήτη

για τη δουλειά που έκανε στο παρελθόν.


Ο Αλκιβιάδης εξομολογείται στον Πάτροκλο ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την Άλκηστη και τον χωρισμό τους. Έτσι, ο Πάτροκλος τον παροτρύνει άλλη μια φορά, να το πάρει απόφαση και να την σκοτώσει. Στη συνέχεια, ο Πάτροκλος προσεγγίζει την Ρενάτα και την πείθει να βγούνε για ποτό, όμως τα ψέματά του κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν όταν η Δανάη τους βλέπει μαζί..


Ο Παύλος υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση της κόρης του και του Ανδρέα. Εξοργίζεται πραγματικά ωστόσο όταν η Χρυσάνθη του λέει ότι η Αναστασία είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Ματθαίο. Από την άλλη, η Στέλλα είναι ενθουσιασμένη, αφού είναι σίγουρη ότι έχει μείνει έγκυος, και κλείνει ραντεβού με τον γυναικολόγο της για να το επιβεβαιώσει. Παράλληλα, ο Ματθαίος βρίσκει τη δύναμη και ζητά από την Αναστασία, να επιστρέψει στη ζωή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα