Αποστομωτική απάντηση του Σάρας σε δημοσιογράφο (video)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για την άδεια που έδωσε στον Αουγκούστο Λίμα στη διάρκεια των ημιτελικών του πρωταθλήματος απέναντι στη Νεπτούνας και η απάντηση που έδωσε ήταν… εξαιρετική.

Λίγο μετά την εύκολη νίκη της Ζαλγκίρις με 83-60 απέναντι στην ομάδα από τη Κλαϊπέντα, ο λιθουανός τεχνικός ρωτήθηκε για την απουσία του Αουγκούστο Λίμα από την ομάδα εξαιτίας της γέννησης του παιδιού του.

«Τι πιστεύω; Εγώ του έδωσα άδεια» απάντησε αρχικά ο Σάρας, με τον δημοσιογράφο να επιμένει: «Όμως είναι φυσιολογικό ένας παίκτης να φεύγει από την ομάδα στη διάρκεια των

ημιτελικών;».

Και εκείνη την ώρα ο Γιασικεβίτσιους… ξέσπασε: «Έχεις παιδιά; Μόλις αποκτήσεις παιδιά, θα καταλάβεις τι γίνεται. Αυτή είναι η σημασία των ανθρώπινων εμπειριών. Αυτή είναι καλή ερώτηση πάντως. Πιστεύεις ότι το μπάσκετ είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή; Ένας ημιτελικός είναι σημαντικός; Για ποιον; Είδες πόσος κόσμος ήρθε σήμερα στο γήπεδο; Πιστεύεις ότι είναι σημαντικό; Όταν θα κάνεις το πρώτο σου παιδί, θα καταλάβεις τι είναι σημαντικό και τι όχι στη ζωή. Έλα να τα πούμε τότε, άμα είναι. Γιατί δεν μπορεί να υπάρχει κάτι πιο μαγικό για έναν άνθρωπο από τη γέννηση του παιδιού του. Πίστεψέ με. Ούτε τίτλοι, ούτε τίποτα. Ο Αουγκούστο είναι στα ουράνια τώρα και είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτόν».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Αναζητήσεις
σαρας απουσια ημιτελικοι
Τυχαία Θέματα