Απολογούνται σήμερα οι συλληφθέντες για την απαγωγή Λεμπιδάκη – Τα νέα πρόσωπα

Ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου οι εφτά συλληφθέντεςΗ σημερινή διαδικασία αναμένεται μαραθώνιαΤα 8 νέα πρόσωπα

Ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου οδηγήθηκαν σήμερα τα εφτά άτομα που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η σημερινή διαδικασία αναμένεται μαραθώνια, ωστόσο οι αρχές εξακολουθούν να εργάζονται στην υπόθεση, η οποία όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσουν και νέες συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται

πως η όγδοη συλληφθείσα, η ανήλικη κόρη του 60χρονου μεσίτη στο Ρέθυμνο, απολογήθηκε ήδη από την περασμένη Τρίτη και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Τα μέτρα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου αναμένεται να είναι αυξημένα.

Οι δύο φαίνεται να αρνούνται την εμπλοκή τους στην υπόθεση, ωστόσο οι υπόλοιποι έχουν αποδειχθεί λαλίστατοι.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι διακεκριμένη περίπτωση αρπαγής, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση χρήσης όπλων και επιδίωξης οικονομικού οφέλους, απόπειρα εκβίασης από κοινού, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη περίπτωση κατοχής πολεμικού όπλου και εμπρησμός.

Τα νέα πρόσωπα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα από τη δικογραφία, τις καταθέσεις, τις παρακολουθήσεις και τις μαρτυρίες των εμπλεκομένων προκύπτουν 8 νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων: Ο «φιλόσοφος», ο «Γιάννης ο Ρώσος», ο ανώνυμος συμπατριώτης του και ο «Άκης», οι οποίοι φέρεται να έχουν σημαντικό ρόλο.

Αναζητούν συνεργό των απαγωγέων και στο συγγενικό περιβάλλον του Λεμπιδάκη

Μέχρι τον στενό κύκλο του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη επεκτείνονται οι έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία οι αρχές πιστεύουν ότι οι κακοποιοί που σχεδίασαν την απαγωγή είχαν πολύ καλή ενημέρωση για τις κινήσεις του επιχειρηματία από άτομο που βρισκόταν στον στενό του περιβάλλον.

Πληροφορίες: Cretalive.gr, cretapost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα